White Sensation, un spectacol unic

 

Spectacolul "Sensation - Source of Light" a adunat, pe 6 aprilie, la Romexpo, aprope 12.000 de romani si straini, intr-un spectacol exploziv, care a durat pana la ora 5.00 dimineata.

"Source of Light" este cea mai "grea" productie Sensation de pana acum, un veritabil Cirque du Soleil al clubberilor. La ora 22.30, Mr. White a spus traditionalul Welcome to Sensation unei sali pline, gata de distractie. Adeptii evangheliei house din toata tara, dar si din Serbia, Bulgaria, Grecia, Portugalia sau Brazilia s-au adunat timp de sapte ore pentru a petrece intr-o atmosfera electrizanta. Amatorii de senzatii tari au dansat pana la epuizare si au savurat din plin miile de decibeli, jocurile de lasere spectaculoase, nenumaratele efecte pirotehnice si momentele acrobatice la inaltime. Leitmotivul Sensation: "all is one", scris cu litere de foc, a stralucit pe cupola Pavilionului Central pe beaturile lui Mark Knight.

Show-ul de sambata noaptea a trecut exploziv prin toate zonele esalonului house, de la mainstream la underground, prin techno, funky-house-tribal, progressive house si nu numai. Cu cele mai bune piese ale elitei labelurilor dance (Mistakes, Toolroom Records, Flamingo Recording, Stereo, Defected, Rejected) numele din line-up au punctat curgerea in crescendo a momentelor spectacolului: Mister White - Source of Light, Sebastien Leger - Source of Love, Sunnery James & Ryan Marciano - Source of Energy, Mark Knight - Source of Unity, NO_ID - Source of Transformation, pentru a inchide cu Funkerman - Source Of Joy.

Creatia "Source of Light", de la design pana la premiera, a durat peste un an, iar costurile de productie depasesc cateva milioane de euro. A doua editie a Sensation in Romania a fost organizata de ID&T si Events.

 

FOTO: PR

Monday, 08 April 2013 | 1815 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate