Viata de noapte in stil mediteranean

Viata de noapte pe insulele malteze este intotdeauna plina de aventuri, de distractii si mai ales este colorata de numeroasele cluburi, baruri si restaurante in care poti petrece chiar daca nu este perioada sarbatorilor. De la muzica clasica, la jazz pana la stiluri internationale si mixuri toate fac deliciul petrecaretilor. Petrece in stilul tipic mediteranean alaturi de localnicii din cea mai iubita tara din lume.

Festivaluri vibrante

In Malta iti poti petrece noptile fiebinti de vara la cele mai vibrante festivaluri organizate vreodata in care sunt imbinate evenimentele importante religioasa cu cele culturale. Festivalul de Arta, Festivalul Baroc din Valleta, Festivalul de Opera, Festivalul Choir sau incredibilul Festival international de Jazz sunt doar cateva dintre ,,petrecerile” fastuoase la care poti participa. Cele mai atractive ,,petreceri de noapte” sunt concertele diferitilor artisti internationali, care reusesc sa stranga foarte multi oameni de la localnici la turisti, datorita faptului ca organizatorii nu se limiteaza la lucruri marunte, ci concertele se desfasoara in aer liber direct pe strazile Maltei.

Paceville-inima vietii de noapte

In Paceville numerosi iubitori ai distractiei de noapte se strang pentru a petrece in stiluri malteze si internationale. Datorita numerosilor DJ renumiti din toata lumea care concerteaza in cluburile de aici, cum ar fi Paul Oakenfold, Erick Morillo, Magda, Tiesto sau Van Heill, Paceville a devenit asa numita zona culturala ,,a vietii de noapte”, pe care tot mai multi turisti o aleg in ultima vreme.

Early booking Maltahttp://www.malta.ro/images/stories/tarife vara malta 2014 - seniori turisti .pdf

Hotel Bella Vista 4* - de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica, oferta aniversara Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

Text: Madalina Isar Foto: consultantturism.ro

Friday, 04 April 2014 | 1751 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate