Vedete dependente de sex

Dependenta de sex in randul vedetelor.

Dependenta de sex este un fenomen despre care a inceput sa se vorbeasca in ultimii ani din ce in ce mai mult, iar asta mai ales datorita vedetelor. Se pare ca pe langa alcool si substante interzise, celebritatile de la Hollywood au inceput sa aiba si alte vicii, iar printre acestea se numara si sexul. Iata cateva dintre vedetele care au recunoscut ca au suferit sau sufera de dependenta de sex...

 

David Duchovny - In 2008 actorul David Duchovny din serialul Californication recunostea ca este dependent de sex. Dupa ani in care si-a negat viciul el a declarat public ca urmeaza sa se interneze intr-o clinica de reabilitare pentru a-si trata dependenta. Chiar daca a reusit sa treaca intr-un final peste aceasta problema, la scurt timp dupa ce Duchovny si-a recunoscut viciul, sotia sa Tea Leoni a cerut divortul. Cei doi s-au impacat ulterior, despartindu-se definitiv anul trecut.

Charlie Sheen - Despre actorul care a fost dat afara din serialul "Two and a half men", Charlie Sheen, se spune ca s-ar fi culcat cu 5000 de femei. Ca urmare, editia Americana a revistei Maxim l-a inclus in topul "100 Living sex legends".

Tiger Woods - Dupa multiple aventuri extraconjugale, ultima sa amanta a inceput sa dea declaratii picante tabloidelor. Ca urmare, Tiger Woods a recunoscut intr-un final ca are o problema cu dependenta de sex si s-a internat intr-o clinica de reabilitare.

Robbie Williams - Lui Robbie nu i-a fost niciodata rusine sa-si recunoasca viciul, mai exact dependenta de sex. Mai mult decat atat, a vorbit deschis despre faptul ca a platit pentru serviciile mai multor femei si a declarat ca atunci cand nu voia sa plateasca in camera lui de hotel ajungeau intotdeauna mai multe fane doritoare de senzatii tari.

Angelina Jolie - Nu avem de unde sa stim adevarul, dar zvonurile spun ca frumoasa actrita ar fi fost in trecut dependenta de sex. Mai exact, in perioada relatiei sale cu Billy Bob Thornton, cel care a inselat-o chiar cu terapeuta la care mergeau pentru a-si rezolva problemele de cuplu.

Britney Spears - In perioada relatiei sale cu Kevin Federline, cantareata era dependenta de sex. Cel putin asta sustine fostul sau sot.

Lindsay Lohan - Inainte de problemele sale cu alcoolul, Lindsay se pare ca ar fi avut probleme cu dependenta de sex. Prin patul ei se zvoneste ca ar fi trecut sute de barbati, si asta deoarece pur si simplu refuza sa doarma singura...

Text: Andreea Catrina

Foto: Hepta

 

Wednesday, 25 January 2012 | 5066 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate