Juraminte, juraminte si iar juraminte

Vedetelor le place sa arate cat de mult se iubesc.

Si, pentru ca au trecut cativa ani de la pasul cel mare, pentru staruri cel mai indemana gest de iubire pare sa fie reinnoirea juramintelor. Si tot mai multe dintr ele aleg sa isi dovedeasca dragostea iar si iar, si iar...

Beyonce  Knowles si Jay-Z

Data casatoriei: 4 aprilie 2008

Dovada de iubire: dupa ce au avut o escapada romantica in Paris pentru a sarbatori trei ani de casatorie, se pare ca cei doi se gandesc ca anul viitor, la cea de-a patra aniversare sa isi reinnoiasca juramintele. De ce? Amandoi se gandesc la un copil si cred ca pentru asta este necesara inca o casatorie. Iar costurile se ridica la peste 1 milion de dolari.

Mariah Carey si Nick Cannon

Data casatoriei: 30 aprilie 2008

Dovada de iubire: pe 1 mai anul acesta, dupa ce Mariah a nascut gemenii, cei doi si-au innoit juramintele cu o ceremonie ce a avut loc la spital. Cannon (30 de ani) a fost emotionat de nasterea gemenilor, iar reverendul Al Sharpton, care a oficiat ceremonia, a martuirisit ca atmosfera a fost cat se poate de romantica.

Heidi Klum si Seal

Data casatoriei: 10 mai 2005

Dovada de iubire: Heidi Klum si Seal sunt cunoscuti pentru reinnoirea juramintelor. Si la patru ani de aniversare si la cinci ani de aniversare ei si-au jurat iubire si, de fiecare data, au organizat o mica petrecere. Anul trecut, ei au dat o petrecere cu 80 de invitati, iar motto-ul aniversarii: "Fice years: Piece of cake!"

Jennifer Lopez si Marc Anthony

Data casatoriei: 5 iunie 2004

Dovada de iubire: Si Jennifer Lopez si Marc Anthony sunt la o a doua "abatere" de iubire, pentru ca in 2008 si-au mai reinnoit juramintele. Insa, pentru anul acesta, se pare ca ei au pregatit o petrecere mult mai mare, cu cadouri si invitati mult mai multi.

Tuesday, 31 May 2011 | 2795 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate