Usher si-a concediat mama

Dupa un weekend in care nu se stia clar care va fi in viitor pozitia mamei in cariera sa, se pare ca Usher s-a lasat influentat de logodnica si a concediat-o pe cea care i-a fost atata timp manager.Din cauza presiunii create de logodnica sa, Tameka Foster, care nu se intelegea sub nici un chip cu Joanetta, cantaretul de R'nB' a decis ca ii va fi mai bine fara mama langa el.

"Pentru mine este cea mai buna alegere. De acum incolo mama isi va vedea de rolul de mama, iar cariera mea artistica ma va privi strict pe mine."

Publicistul Simone Smalls a dat o declaratie prin care sustine ca oricand e binevenita o schimbare in decor. "A devenit unul din cei mai tari solisti ai momentului datorita sfaturilor mele."

Se pare ca Tameka, de 28 de ani, va fi cea care ii va lua locul mamei, devenind managerul logodnicului ei.

O sursa a declarat: "Tameka si mama lui nu se inteleg. Ea a fost prezenta la aniversarea zilei de nastere a Jonettei, insa au fost amabile doar in fata camerelor de filmat."

Cei de la Jive records sunt ingrijorati de noua decizie a lui Usher, fiind foarte multumiti de treaba pe care a facut-o pana in prezent mama acestuia.

Se pare ca disensiunile dintre cele doua au pornit in momentul in care Joanetta i-a cerut fiului ei sa isi concedize stilista, adica pe logodnica sa. Drept razbunare, Tameka a fost intr-o emisiune radio si a facut-o pe mama soacra cu ou si cu otet.

Text: Mirela Rushica

Thursday, 10 May 2007 1251 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate