UpTown Girl - Fall for Fashion Edition

Toamna asta te invitam la ceva mai mult decat un simplu targ. Intra in lumea provocarilor la „UpTown Girl" si ia si TU parte la startul vesel si optimist dat de cei mai talentati tineri designeri.

„UpTown Girl" este biletul de intrare intr-o lume fascinanta a creativitatii ce poarta amprenta tendintelor actuale de fashion si este destinat tuturor celor care apreciaza calitatea. Va asteptam in weekend-ul de 12 si 13 Octombrie, in The Vintage Pub, intre orele 12:00 - 19:00 pentru o sesiune de shopping si o cafea calda.

Timp de doua zile, The Vintage Pub va fi punctul zero de intalnire dintre talentatii artisti si cei dornici sa descopere noutatile hand-made ale toamnei. Un loc unde tips-urile despre fashion sau make-up vor fi, cu siguranta, mai apreciate cata vreme vin intr-o atmosfera calda si prietenoasa, la o ceasca de cafea aromata. Printre cei care ti-au pregatit surprize la „UpTown Girl" ii veti gasi pe: ILUSTILL- Incaltaminte cu stil, ENEADA - nu doar o bijuterie, in primul rand un mod de a gandi, ETNOWARE- accesorii cu povesti traditionale romanesti, SHOOKA DESIGN - cele mai excentrice si non-conformiste papioane cu parfum oriental,

Conceptul „UpTown Girl" este continuarea unor colaborari de succes timp de un an. Sub acest concept vom dezvolta mai multe subconcepte de evenimente lifestyle, targuri si expozitii, atat in Centrul Vechi cat si in alte locatii.

Parteneri media ai evenimentului: Revista Joy, Bigcitylife.ro, Mayra.ro, Lyla.ro, Anyplace.ro, Bucharest Style, Revista Atelierul. Eveniment sustinut cu sprijinul: Plus Photo Group, WM Designer Concept Store, ShOOka Design, Cristina Hutu Photography.

INTRARE LIBERA!

Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook

  • Like! www.facebook.com/uptowngirlevents
  • Email: uptowngirl.events@yahoo.com
  • Tel: 0723531770

 

Wednesday, 09 October 2013 | 2012 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate