Trenduri hairstyling 2014: culoare si coafura!

 

Pentru 2014 brandul Londa Professional propune look-uri usor de purtat, destinate vietii de zi cu zi. Cele trei directii de stil sunt Privee, Bounty'ful si Free Estate.

Privee vorbeste deopotriva despre intimitate si public. Este o directie care iti permite sa te joci cu parul. In functie de starea de spirit, putem straluci in vazul tuturor sau putem sa ne retragem in intimitate. Din punct de vedere cromatic in aceasta linie se regasesc nuante de roz zmeura combinate cu cele de tonuri de bej cald, iar tonurile de portoclaiu aprins contrasteaza cu tonurile naturale.

Bounty'ful combina opulenta subtila cu materiale de baza. Styling-ul acestei directii este reprezentat de valuri, bucle si onduleuri lejere. Paleta de culori reuneste nuante de maro-tabac, vanilie si roz-cupru. Alternarea tonurilor inchise cu cele deschise este importanta pentru a crea adancime si miscare in par.

Free Estate inseamna sa fii cool si casual. Este o abordare fresh, foarte tinereasca. Mizeaza pe contrastul de tonuri si accente. Colorarea parului se face in nuante energice. Nuantele vii de albastru si tonurile de portocaliu sunt contrabalansate de culori terne care te duc cu gandul la piatra, beton si nisip.

Aceste interpretari se potrivesc fiecarui tip de personalitate. Sunt gandite pentru oameni reali, astfel incat fiecare sa se simta unic.

Text&foto: PR

 

Friday, 13 December 2013 | 5495 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate