Transforma-ti dormitorul intr-o oaza de iubire

Poate sunt hainele aruncate peste tot sau lumanarile vechi, prafuite, uitate pe noptiera. Poate televizorul va distrage atentia de la momentele intime sau vraful de ziare şi reviste şi-au facut loc pe jos, in jurul patului. Exista sute de motive pentru care viata sexuala a cuplurilor nu este implinita, dar locul in care faceti dragoste nu ar trebui sa fie unul dintre ele. Iata ce ramane de facut:

Scapa de egoism

Dormitorul vostru ar trebui sa fie al amandurora, aşa ca obiectele care arata doar succesul unuia dintre voi - de exemplu diplome, certificate - nu işi au locul acolo. Expertii in feng-shui sustin ca acestea apartin vietii publice şi nu ale celei personale, de cuplu. Atunci cand te inconjori cu obiecte care reprezinta un mod de imbunatatire a propriei persoane, dormitorul nu mai este un loc de legatura emotionala cu persoana iubita.

Decorati in mod egal

Pentru a avea un simt de egalitate in cuplu trebuie sa va decorati dormitorul simetric, cu obiecte pe care le alegeti impreuna. De la noptiere asemanatoare şi pana la cearceafuri care va reprezinta pe amandoi, toate ar trebui alese impreuna, pe picior de egalitate.

Vezi continuarea articolului pe unica.ro!

 

Friday, 01 March 2013 | 1915 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate