Totul despre SEXTING, sexul prin sms

Condimenteaza-ti relatia cu o noua forma de sex.

Sextingul ar putea fi definit ca o noua si inedita forma de sex, la care apeleaza din ce in ce mai multe cupluri. Mai exact, sextingul presupune trimiterea de mesaje text (sms) sau mesaje multimedia (mms) provocatoare sau chiar explicite. Datorita tehnologiilor avansate, in ultimii ani sextingul a inceput sa se bucure de o popularitate din ce in ce mai mare, mai ales in randul adolescentilor si tinerilor adulti. Si totusi... cat de riscanta poate fi aceasta noua forma de sex?

Avantejele sextingului

Pentru persoanele mai timide, sextingul e o modalitate la indemana de a-si da frau liber imaginatiei. La fel se intampla si in cazul cuplurilor care au o relatie la distanta, dar care vor sa-si pastreze "flacara iubirii" aprinsa. Totusi, si cuplurile cu vechime se pot bucura de avantajele sextingului, folosindu-se de aceasta metoda pentru a-si recuceri partenerul sau partenera de viata.

Dezavantajele sextingului

Principalul dezavantaj al acestei forme de sex este ca niciodata nu stii ce se poate intampla cu mesajele, imaginile sau filmuletele pe care le trimiti. Daca nu esti intr-o relatie stabila, bazata pe incredere si iubire, mai bine renunti la idee. Cu siguranta ca nu ti-ar placea ca peste cativa ani sa gasesti poze compromitatoare cu tine pe internet. Altfel, ia in considerare si varianta despartirii... chiar daca acum ai o relatie frumoasa, niciodata nu stii ce se poate intampla in viitor. Gandeste-te de doua ori inainte de a trimite mesaje explicite, asadar.

Lasa loc imaginatiei si asigura-te ca nu vei regreta mai tarziu

Poti oricand sa te bucuri de avantajele sextingului, daca nu duci aceasta tehnica la extrem. O poza sexy, provocatoare nu trebuie sa fie neaparat explicita. Si mai important - nu trimite fotografii sau filmulete in care sa ti se vada si fata... Cel mai sigur ar fi sa te opresti la cuvinte. Lasa-ti imaginatia libera si compune un mesaj incitant pentru iubitul tau. Daca-ti raspunde, inseamna ca joaca a inceput...

Text: Andreea Catrin

Foto: Thinkstock

 

Monday, 19 March 2012 | 6570 vizualizari
Spune-ţi părerea!
  • ioana la 30 March, 18:32 a spus:

    intr-adevar, la lucrurile astea ne puteam gandi si singure.

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate