Tot ce trebuie sa stii despre aventura de o noapte

Pro si contra aventurii de o noapte. Regulile aventurii de o noapte.

Ii mai spunem „one night stand" si este o experienta pe care nu toata lumea se incumeta sa o incerce. Regulile ei sunt simple insa - Doi oameni care fie se cunosc dinainte, fie nu se cunosc, ajung sa faca sex fara obligatii pentru o seara ... si atat. Fara obligatii nu inseamna totusi fara responsabilitati. Ca orice alt joc, chiar si one night standurile au regulile lor.

 

Regulile unei aventuri de o noapte

 

Partenerul cunoscut vs. Partenerul necunoscut - Majoritatea oamenilor care au avut mai multe aventuri de-o noapte spun ca este mult mai incitant sa o faci cu o persoana total necunoscuta. Adrenalina este mai mare, emotiile sunt intense, iar a doua zi poti fi aproape sigura ca nu te vei mai intalni cu persoana in cauza.

One night stand cu un prieten - In ciuda preferintelor insa, uneori aventurile de-o noapte se intampla si intre prieteni sau amici. In cazul acesta, decizia de a te culca sau nu cu respectiva persoana ar trebui luata gandindu-te la consecintele unei astfel de intamplari asupra relatiei voastre. Problema este ca foarte putine persoane se mai gandesc la consecinte, odata ce atractia sexuala incepe sa intre in joc.

Prezervativul - Ceea ce ne aduce la o alta latura extrem de importanta a one night standurilor. Protectia. Este foarte important sa folosesti protectie cu un partener nou, mai ales atunci cand nu stii absolut nimic despre el. Gandeste-te ca nu te culci numai cu el, te culci cu toate partenerele sale din trecut. Acest sfat se aplica si pentru cazurile in care aventura se intampla cu un prieten sau amic. Prezervativul nu este numai o masura de protectie impotriva sarcinii nedorite, dar este mai ales o masura de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Promisiunile - Lasati promisiunile acasa. Fara „Vorbim maine", „Ne auzim", „Te sun". Oricum sansele ca acest scenariu sa se intample sunt minime. Aventura de o noapte inseamna o noapte si atat. Daca sunteti prieteni, atunci incercati sa va comportati cat mai natural si incercati sa va reluati relatia exact din punctul in care ati lasat-o inainte de one night stand. Daca reusiti, atunci va va fi foarte bine amandurora. Daca nu ... atunci macar sa fi meritat experienta.

Sentimentele - Sunt persoane care pot experimenta o astfel de „relatie" fara nicio problema. Sunt si persoane care se indragostesc atat de rapid, incat inainte de a se termina seara, ajung sa-si faca planuri de viitor alaturi de partenerul de ocazie. Daca crezi ca faci parte din a doua categorie, mai bine nu incerca. S-ar putea sa ai de suferit.

Pro sau contra aventurii de o noapte?

 

PRO daca vrei o experienta inedita, plina de adrenalina si pasiune pura.

CONTRA daca o faci doar pentru ca ai auzit ca e interesant.

PRO daca ai avut dintotdeauna fantezia de a face sex cu un necunoscut.

CONTRA daca nu esti total convinsa de asta.

PRO daca esti constienta de importanta protectiei intr-un astfel de caz.

CONTRA daca te astepti ca el sa fie cel care are prezervativ.

PRO daca esti sigura ca nu vei regreta aceasta decizie.

CONTRA daca o faci doar pentru a te razbuna pe partenerul care te-a inselat.

PRO daca nu vei lasa experienta sa-ti afecteze relatia de prietenie (in cazul in care va cunoasteti).

CONTRA daca te-ai indragostit de o persoana si crezi ca asta o va face sa se indragosteasca si ea de tine.

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

Tuesday, 09 August 2011 | 3499 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate