Top 5 cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Cinci actrite de pana in 45 de ani conduc in topul incasarilor din cetatea filmului, pe 2013.

Cu toate ca nu a mai jucat intr-un lungmetraj din 2010, Angelina Jolie (38) conduce topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, in 2013, conform unui top realizat de jurnalistii de la Forbes. Tot ei au scris despre actrita ca este cea mai puternica femeie din cetatea filmelor, iar capitalul ei de imagine creste in fiecare zi.

 

Banii incasati de Angelina, aproximativ 33 de milioane de dolari, vin din onorariul ei pentru filmul „Maleficent", care va aparea in 2014, onorariu de 15 milioane de dolari, dar si din multele contracte de publicitate.

Pe locul al doilea in top se situeaza Jennifer Lawrence (22), cu o avere de 26 de milioane, in ultimul an. O buna parte din acesti bani se datoreaza rolului ei din „Jocurile foamei". Despre tanara actrita, revista Forbes a scris - „Lawrence a demonstrat prin rolul ei, Katniss, ca eroii nu trebuie sa fie de sex masculin pentru ca filmul sa fie unul profitabil".

Kristen Stewart (23) se claseaza pe locul al treilea in acest top. Averea ei de 22 de milioane de dolari vine mai ales din rolul sau din „Saga Amurg", dar si din incasarile pentru filmul „Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator" ori din contractele de publicitate.

Pe locurile cinci si sase se situeaza Jennifer Aniston (44), cu incasari de peste 20 de milioane de dolari, si Emma Stone (24), cu 16 milioane.

 

Text: Andreea Catrina

Foto: Hepta

 

Monday, 05 August 2013 | 2419 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate