The Cat Empire primul nume confirmat la B'ESTFEST

Abia asteptam sa vina vara si sa inceapa festivalurile! Pana atunci am primit prima veste buna odata cu primul nume confirmat in programul B'ESTFEST Summer Camp 2014. Este vorba despre The Cat Empire, trupa asutraliana de ska-jazz care a devenit in ultimii ani una dintre cele mai intalnite reprezentante ale genului la festivalurile muzicale internationale. Trupa deschide asadar lista artistilor prezenti la prima editie de B'ESTFEST ce se va desfasura pe domeniul Palatului Mogosoaia, programata vara aceasta in perioada 31 iulie, 1, 2 august.

The Cat Empire a luat fiinta in Australia, in anul 1999, fiind formata in prezent din Ollie McGill (clape si backing vocals), Ryan Monro (bas si backing vocals), Felix Riebl (percutie si vocal), Harry James Angus (trompeta si vocal), Will Hull-Brown (tobe) si Jamshid "Jumps" Khadiwhala (turntables, percutie). Muzica lor a fost descrisa ca un melanj ingenios de jazz, funk si rock, cu puternice influente latino, reggae, ska si dub, trupa fiind recunoscuta pentru atitudinea militanta fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice. De altfel, temele preferate sunt respingerea materialismului si consumerismului, intoleranta si razboi si, totodata, promovarea diversitatii culturale si a unei vieti simple, lipsite de griji.

Celebri pentru show-urile lor energice in care improvizatia este la ordinea zilei, australienii de la The Cat Empire au la activ peste 800 de concerte si aparitii in line-up-urile unor festivaluri precum Summersonic (Japonia), Rock am Ring (Germania), V Festival (UK), Bonnaroo (US) sau Montreal Jazz Festival. Anul acesta The Cat Empire se va afla pentru prima data in Bucuresti, in cadrul B'ESTFEST Summer Camp.

Abonamentele pentru prima editie a festivalului sunt deja disponibile atat online, pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau casa de bilete a Salii Palatului, putand fi achizitionate incepand de astazi la pretul nou de 189 de lei. Pretul vechi de 159 de lei se pastreaza doar in cadrul unei promotii speciale pentru luna indragostitilor, ce se va desfasoara in perioada 14-24 februarie, pentru comenzile de doua bilete plasate online.

Text&foto: PR

Tuesday, 11 February 2014 | 2496 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate