Tendinte vechi reactualizate

Reinventarea este cuvantul de ordine si in domeniul frumusetii. De la make-up, la coafura sau ingrijire, trendurile actuale sunt inspirate din unele care au facut istorie. Iata cateva fotografii ilustrative.

Cocul a la Audrey

Look-ul sofisticat al lui Audrey Hepburn in „Breakfast at Tiffany's" este un simbol al elegantei care nu se va demoda vreodata. Ca dovada, celebra ei coafura a fost „copiata" cu succes si de Jennifer Lopez la Oscarurile de anul trecut.

Onduleuri in cascada

Coafura Jessicai Alba este desprinsa din tendintele actuale, dar, de fapt, este inspirata din stilul celebrei actrite Veronica Lake. „Onduleurile trebuie sa fie perfect finisate. Chiar si cateva fire electrizate strica efectul uniform", spune hairstylistul Harry Josh.

 

Buze nude

De la Brigitte Bardot la Kim Kardashian, buzele nude raman un trend de urmat pentru fiecare generatie. „Buzele nude sunt intotdeauna sexy", spune Kim Kardashian. Suntem de acord. In plus, se potrivesc de minune cu un machiaj dramatic al ochilor.

 

Rujul bordo

Popular in anii '20, '30, daca ne gandim la filmele cu Clara Bow, rujul bordo este una dintre vedetele de pe podiumurile de prezentare a colectiilor de iarna si primavara. Anne Hathaway a ales aceasta nuanta la premiera newyorkeza a filmului „Les Miserables".

 

Manichiura „half-moon"

Oferind o noua reinterpretare manichiurii purtate de divele de la Hollywood in anii '30, '40 (de exemplu Joan Crawford), una dintre tendintele actuale este „half-moon": o manichiura geometrica - in partea de sus e pictata o semiluna, iar restul unghiei se coloreaza cu alta nuanta. Aceasta manichura este si printre preferatele actritei din "Scandal", Kerry Washington.

 

 

Text: Carmen Stefancu

Foto: Northfoto

Tuesday, 19 February 2013 | 4406 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate