Stilul de viata al romanilor, subiect de studiu

Ce arata rezultatele studiului Herbalife, "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor”.

Studiul intitulat "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor", prezinta rezultate interesante referitoare la calitatea vietii romanilor. Mai exact, jumatate dintre respondenti nu sunt satisfacuti de greutatea lor corporala, fiindca este prea mare. Mai bine de jumatate dintre respondenti (58%) sufera la ora actuala de una sau mai multe boli, iar 15% sufera de deficiente de vitamine, minerale ori anemie. 13% sufera de obezitate, iar 12% au un nivel crescut al colesterolului.

Numai 35% dintre cei chestionati incearca sa manance trei mese in fiecare zi, iar pranzul este masa principala a zilei pentru mai mult de jumatate dintre acestia. 30% nu acorda importanta mesei de dimineata, declarand ca iau micul dejun doar rareori sau niciodata.

Pentru majoritatea respondentilor, un regim alimentar echilibrat inseamna in teorie un program de mese regulat (73%). Insa un procent ridicat (71%) dintre cei care incep un regim alimentar pentru scadere in greutate decid sa renunte la masa de seara, considerand ca aceasta este o masura potrivita pentru a-si atinge obiectivul.

Facand referire la acest studiu, Dorota Seidler, Marketing and Sales Manager in cadrul Herbalife Romania, a afirmat: "Prin intermediul acestui studiu se subliniaza inca o data importanta mentinerii unei nutritii echilibrate. Este esential sa avem un plan de nutritie personalizat si echilibrat, pentru a asigura organismului nostru nutrientii necesari pentru buna sa functionare. In contextul stilului actual de viata, este cu atat mai important sa adoptam obiceiuri alimentare corecte si sa folosim, atunci cand este nevoie, suplimente alimentare".

 

Foto: PR

 

 

Wednesday, 21 March 2012 | 1637 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate