Sore: „Imi place sa traiesc viata cu intensitate“

 

 

 

 

 

"Nu m-am gandit vreodata ca as putea ajunge aici intr-un timp atat de scurt, desi mi-am dorit dintotdeauna sa joc intr-un serial, sa am o piesa de succes sau mai multe. Parca toate s-au intamplat in acelasi timp si pot spune ca am castigat acest pariu, dar nu ma opresc aici."

 

 

 

 

 

 

„Imi plac foarte mult oamenii sinceri, care au curajul sa-mi spuna lucruri reale, chiar daca m-ar deranja. Este cea mai buna cale de a ramane cu picioarele pe pamant, pentru ca ceea ce mi s-a intamplat in ultimii doi ani poate sa suceasca mintile usor oricui. Insa, cu ajutorul prietenilor si familiei, nu am patit-o."

 

 

„Eu si prietenele mele avem o regula: nu ne imprumutam haine! Fiecare are stilul ei, tinem foarte mult la piesele pe care le avem in garderoba si eu cred ca in acest caz mai bine le stric eu decat sa le strice altcineva. Este o lectie pe care am invatat-o in liceu, cand imprumutam foarte multe haine si de multe ori le primeam deteriorate."

 

 

 

 

„Inainte de castingul pentru serial, in decembrie 2010, am zis ca, daca il iau, raman in tara, daca nu, plec in iunie, dupa absolvirea facultatii, la Barcelona, pentru a face masterul in regie."

 

 

 

 

„Citesc foarte multe site-uri specializate pe astrologie. Imi place si sa descifrez visele pe care le am. Visez foarte mult. Tin minte tot ce visez, iar a doua zi caut in carti sau pe internet si imi dau seama cam despre ce am visat."

 

 

Foto: Sebastian Enache

 

 

Tuesday, 22 January 2013 | 1912 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate