Silvia Terziu celebreaza femeia fara varsta

Creatoarea de moda Sivia Terziu a lansat colectia de vara 2012 “Fluiditate”.

Silvia Terziu, designerul care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vitton, crede ca moda este o fereastra catre sufletul fiecarei femei. Colectia "Fluiditate", cu influente stilizate din Marchesa, foloseste multa broderie manuala cu cristale Swarowski si materiale extreme de fine.

"Pentru aceasta colectie, inspiratia mea a venit uitandu-ma in urma, pe parcursul vietii mele, cum mi-am brodat cariera in diferite tari. Aproape fiecare rochie poate fi o creatie individuala, in privinta culorii, taliei, lungimii si mai ales al broderiei alese, si locul unde se poate aplica pe rochie. Fiecare rochie are cel putin o broderie manuala ce i se potriveste, care se poate aplica in partile pe care vrem sa le scoatem in evidenta. Daca ai forme, anumite modele din colectia actuala te vor avantaja, dar in acelasi timp iti vor scoate in evidenta atuurile, iar daca nu ai forme, poti sa scoti in evidenta cu ajutorul broderiilor latura care iti e draga. Ajungand sa vad indeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia sa lucrez pentru Louis Vuitton, sunt incantata sa fortez limitele intre sexy si glamour, disimulata si sexy, eleganta fara vulgaritate, fluiditate timida, transparenta in aparenta", declara creatoarea.

In aceasta toamna, Silvia Terziu va deschide un E-shop si spera ca in curand sa aiba un corner sau un showroom si in Bucuresti. Pana la finalizarea acestora, prima sa colectie poate fi vizionata pe site-ul: www.silviaterziu.com.

Foto: PR

 

Friday, 03 August 2012 | 2266 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate