Sex cu fostul iubit – Da sau nu?

Atunci cand vine vorba de sex stim foarte bine ca nu prea exista reguli clare, fiecare persoana construindu-si propriile reguli in jurul acestui subiect.

Si totusi, astazi vom incerca sa abordam problema sexului cu fostul iubit si sa vedem care ar fi argumentele pro si care ar fi argumentele contra ...

 

 

De indata ce am ales acest subiect, mi-am amintit de celebra replica a Samanthei Jones din "Sex and the City", mai exact "Sexul cu un fost iubit poate fi deprimant. Daca este bun, o sa te gandesti ca nu mai ai parte de asta in prezent, daca nu este bun, o sa realizezi imediat ca tocmai ai facut sex cu fostul".

Si totusi ... Care sunt partile bune si partile mai putin bune ale sexului cu fostul?

Argumente pro

Il cunosti, stii cum se comporta in pat, stii ce ii place, iar el stie care sunt zonele tale erogene. Ce poate fi mai bine de-atat?

Din punct de vedere emotional poti rezona foarte bine cu el. Experienta va fi lipsita de emotiile acelea (firesti, de altfel) care sunt prezente atunci cand faci sex cu un partener nou.

Nu trebuie sa-ti faci probleme legate de lucrurile la care se gandeste el in momentul acela ... In primul rand ca ati fost impreuna, deci stie cum arati si cum te comporti in pat, si in al doilea rand este oricum fostul iubit. Ce mai conteaza la ce se gandeste?

Adrenalina si emotiile puternice care apar gandindu-te ca gusti dintr-un fel de fruct interzis ... Mai ales daca el in prezent are o alta relatie!

Fara presiunea pe care o simti atunci cand esti intr-un cuplu, sexul fara angajamente poate fi mai intent ca niciodata.

Argumente contra

Daca au fost sentimente inainte, probabil vor fi sentimente si dupa. Nu degeaba v-ati despartit. Gandeste-te la perioada de dupa ce v-ati despartit. Vrei sa te simti din nou asa?

Risti sa suferi mult. Femeile se ataseaza automat de partenerul de sex, in ciuda tuturor celor care afirma altceva. Tine pur si simplu de constructia organismului. Nu-ti fa sperante ca dupa o seara de sex se va intoarce la tine.

La polul opus, in cazul in care tu i-ai spus ca vrei sa va despartiti, gandeste-te ca s-ar putea atasa din nou de tine. Esti pregatita pentru telefoanele tarzii si insistente?

Orice ai alege, cand vine vorba de sex cu fostul trebuie sa te gandesti bine inainte daca esti pregatita sa faci asta sau nu si mai ales daca esti gata sa suporti consecintele actiunilor tale. Sexul cu fostul poate fi pur si simplu o experienta interesanta sau poate fi o mare greseala, pe care sa o regreti multa vreme din acel moment.

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

 

Tuesday, 26 July 2011 | 4726 vizualizari
Spune-ţi părerea!
  • MARICA VASILE la 26 July, 15:19 a spus:

    reintoarcerea este o senzatie tare mult asteptata si placuta

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate