Semne ca NU vrea o relatie serioasa

Semne ca partenerul tau nu isi doreste o relatie serioasa.

Femeile si barbatii sunt construiti diferit, tocmai de aceea atunci cand vine vorba de o relatie, avem o alta perspectiva legata de acest subiect. Poate ca tu ca femeie esti gata sa crezi ca barbatul de langa tine isi doreste o relatie stabila, vrea sa-si petreaca restul vietii alaturi de tine si sa-ti daruiasca copii, in timp ce planurile lui cu tine nu merg mai departe de saptamana viitoare. Astazi incercam sa vedem care ar fi cele mai importante semne care iti spun ca el NU vrea o relatie serioasa ...

Nu vorbiti niciodata despre familie si prieteni

Daca sunteti de destul de mult timp impreuna si pana acum nu te-a intrebat mai nimic despre prietenii sau familia ta, si nici nu ti-a povestit nimic despre ai lui, atunci asta ar trebui sa te puna pe ganduri.

Nu suna niciodata atunci cand promite

Va vedeti, va simtiti bine impreuna si stabiliti sa vorbiti maine. Numai ca maine este intotdeauna peste cateva zile ori saptamani, atunci cand el are din nou chef de tine. Esti sigura ca merita sa il astepti?

Nu se simte confortabil cu tine atunci cand vorbeste la telefon

Este ok sa nu vorbeasca la telefon chiar in fata ta, dar daca simte nevoia sa plece din camera de fiecare data, sau daca il auzi ca raspunde superficial atunci cand vorbeste, inseamna ca are ceva de ascuns. Iar acel ceva esti ori tu, ori alta prezenta de sex feminin.

Nu te saruta niciodata pe strada

Ti-a spus ca nu-i place sa mergeti de mana pe strada si ai inteles. Totusi, el refuza sa faca vreun gest de afectiune in public. Nu te ia deloc de mana, nici macar pentru un moment, nu te saruta, nu te imbratiseaza. Sunt doar scuze.

Nu te prezinta ca fiind iubita lui

Daca va intalniti accidental cu prieteni de-ai lui, te prezinta intotdeauna ca pe o prietena si atat. Asta inseamna ca nu vrea ca prietenii lui sa stie de existenta ta. Ori are ceva de ascund, ori nu ii placi chiar atat de mult precum iti spune el.

Nu te include in planurile lui

Iti spune ca vrea sa mearga sa se relaxeze in weekend la munte, de exemplu, dar niciodata nu te intreaba daca vrei sa mergi cu el. In cazul asta, poti fi sigura ca nu vrea decat sex.

Nu se tine niciodata de cuvant

Iti promite ca vei merge intr-un anumit loc sau ca veti face un anumit lucru, dar niciodata nu se tine de cuvant. Mai mult, gaseste incontinuu scuze, care mai de care mai neinteresante.

 

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

 

 

Wednesday, 10 August 2011 | 19145 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate