Se lanseaza Clubul „Cartile Denisei”

Ti s-a intamplat sa citesti o carte si imediat dupa aceea sa vrei sa schimbi impresii despre personaje, actiune, atmosfera, scriitor si sa nu ai cu cine? In prag de vara, editura Humanitas ne-a pregatit o surpriza: Clubul „Cartile Denisei". Prima intalnire va avea loc joi , 23 mai, de la ora 19:00 la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, nr. 45) si va fi moderata de Denisa Comanescu: "Clubul Cartile Denisei va propune intalniri memorabile cu lumea fascinanta a fictiunii care sa va inspire si sa va faca viata mai frumoasa".

La primul eveniment al noului club vom descifra misterele fabulosului roman al lui Kate Morton, „Orele indepartate", „un adevarat regal pentru iubitorii de fictiune istorica", dupa cum scrie in Washington Post. Ne vor introduce intr-o lume fascinanta Alex Stefanescu, Sanziana Dragos, Elisabeta Lasconi, Cristina Bazavan, Mihaela Frank, Virginia Costeschi si Andreea Rasuceanu.

Kate Morton are 36 de an, s-a nascut in Australia si a studiat arta dramatica la Londra. Dupa „Casa de la Riverton" si „Gradina uitata", in colectia Raftul Denisei s-a lansat recent „

Orele indepartate", un roman despre tradare, intamplari dramatice, iubiri nefericite petrecute cu zeci de ani in urma. Povestea porneste de la o scrisoare care ajunge la destinatar la cateva zeci de ani dupa ce fusese trimisa si care bulverseaza existenta unei familii din Londra: Edie Burchill, editoare pasionata, descopera astfel un mister surprinzator legat de mama ei, Meredith, care implica un castel plin de secrete - Milderhurst, un autor celebru - Raymond Blythe, si pe cele trei fiice ale acestuia - Percy, Saffy si Juniper. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Meredith este evacuata, alaturi de alti copii, din Londra, iar ea ajunge la castelul Milderhurst, devenind cea mai buna prietena a lui Juniper. Dar castelul, desi aparent un loc minunat, inconjurat de o gradina fabuloasa, ascunde multe mistere pe care Meredith doar le intuieste, pentru ca fiica ei, Edie, sa le descopere ani mai tarziu.

La prima intalnire a Clubului, Libraria Humanitas Kretzulescu ofera o reducere de 10% pentru orice carte Humanitas Fiction.

Foto: PR

Monday, 20 May 2013 | 2014 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate