Saptamana Modei de la Madrid, intre eleganta si inedit

Dupa ce s-a incheiat Saptamana Modei din Madrid, presa spaniola a relatat la unison ca tinutele propuse de designeri in acest an sunt unele dintre cele mai bizare de pana acum... Lucru total adevarat daca aruncam o privire pe colectia Agathei Ruiz de la Prada.

Si totusi, nu putem rezuma o intreaga saptamana de prezentari doar la acest show.

 

La o privire mai atenta, se poate observa cu usurinta ca majoritatea pieselor vestimentare care s-au vazut pe podium sunt la fel de elegante si bine realizate precum acelea din colectiile celor mai importanti designeri. Pentru a va convinge de acest lucru, am selectat cateva dintre cele mai frumoase creatii. Mai jos: Elio Berhanyer pentru Mahou, Duyos, Juanjo Oliva.

Asa cum era de asteptat, nu au lipsit nici piesele-statement, pe alocuri puternic influentate de elemente traditionale mexicane, asa cum am vazut in showurile semnate Maya Hansen si Ana Locking.

... dar nici culorile intense, specifice designerilor din Peninsula Iberica.

Mai jos: Davidelfin, Maya Hansen, Ailanto.

O explozie de forme si culori semnata Agatha Ruiz de la Prada

Cele mai bizare creatii au putut fi vazute insa in showul semnat Agatha Ruiz de la Prada. Pe langa faptul ca manechinele au purtat masti roz sub forma de inima, ele au fost imbracate in tinute inedite, care mai de care mai colorate...

 

Text: Andreea Catrina

Foto: Northfoto

 

 

Tuesday, 04 September 2012 | 2102 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate