Samsung si designerul Alexander Wang imbina stilul si tehnologia intr-un proiect umanitar

 

Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial in digital media si tehnologii convergente digitale, si designer-ul Alexander Wang, colaboreaza pentru crearea primului design inspirat de desene si imagini create cu GALAXY Note II. Creatiille rezultate in acest proiect vor ajuta la strangerea de fonduri folosite in beneficiul tinerilor cu situati materiale si sociale precare. Astfel, ilustratia realizata Wang se va regasi pe o geanta in editie limitata ce va fi vanduta in pietele importante din lume. Fondurile colectate vor fi directionate catre Art Start, o organizatie de caritate al carei scop este folosirea artelor pentru cultivarea talentelor creative ale tinerilor si copiilor cu situatii materiale si sociale precare.

Proiectul nu se opreste insa doar la talentaul deisgner Alexander Wang, acesta va implica un grup de prieteni, stilisti si fotografi, pentru a crea un desen, o imagine sau un sablon cu ajutorul dispozitivului lor GALAXY Note II. Avand rol de curator, Wang va integra toate imaginile intr-un design final.

 

 

 

Fiecare persoana este o sursa de inspiratie pentru Wang : „Imi gasesc inspiratia in viata de zi cu zi si in oamenii care ma inconjoara, asa ca sunt incantat de idea unei creatii in comun cu cei pe care ii admir si ii respect, aceasta colaborare reprezinta o noua modalitate de imbinare a tehnologiei si stilului. Sunt fericit sa sprijin o fundatie precum Art Start, care priveste arta si creativitatea intr-un mod care poate schimba vieti." a declarat designerul.

Alexander Wang este unul dintre cei mai cunoscuti tineri designeri din lumea modei la nivel mondial, declarat unul dintre cele mai influente personalitati ai ultimului an. Americanul a intrat rapid in elita din lumea modei dupa ce a castigat, in 2008, mult-ravnitul premiu CFDA/Vogue Fashion Fund. Modul istet prin care Wang depaseste limitele si surprinde placut consumatorii l-au facut partenerul perfect pentru tehnologia de varf a Samsung.

„Pasiunea lui Wang pentru experimente, sensibilitatea sa jucausa si stilul de viata mereu in miscare sunt trasaturi pe care dorim să le sustinem", a declarat Younghee Lee, Vicepresedinte Executiv in cadrul Samsung Mobile. „Tehnologia devine din ce in ce mai conectata cu procesele creative ale designerilor din lumea modei, iar produsele Samsung ofera utilizatorilor libertatea de care au nevoie pentru a fi creativi si totodata productivi, fara niciun fel de constrangeri. Cum tehnologia si moda se întalnesc tot mai des, vom continua sa cream produse care inspira pasiunea prin inovatie." adauga acesta.

Dispozitivul multi-tasking GALAXY Note II, care ofera o experienta perfecta si unica de vizualizare, permite utilizatorilor sa descopere si sa isi redea ideile mai rapid, sa isi exprime gandurile intr-un mod liber si sa gestioneze task-urile mai eficient. Acest smartphone este ideal pentru oamenii creativi, expresivi si deosebiti. Consumatorii pot personaliza cu usurinta mesajele cu ajutorul S Pen, pot lua notite in timpul unei convorbiri telefonice sau pot trimite link-uri către harti, videoclipuri YouTube si aplicatii, GALAXY Note II fiind astfel ideal pentru cei care se afla mereu in miscare. Multumita display-ului HD AMOLED de 5,5 inci, ei vor putea, de asemenea, sa vizualizeze imagini deosebit de clare pe un ecran de dimensiuni mari.

 

 

Foto: PR

 

Friday, 15 February 2013 | 2100 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate