Sa Plantam pentru Planeta, o campanie marca Yves Rocher

In aceasta primavara, Yves Rocher are placerea de a va invita la evenimentul de lansare oficiala in Romania a Operatiunii Sa Plantam pentru Planeta, in cadrul careia marca Yves Rocher si Fundatia sa, alaturi de partenerii locali (Asociatia MaiMultVerde) vor planta pana in primavara anului 2015 - 100 000 de arbori in judetul Giurgiu (Parcul Natural Comana si localitatea Isvoarele).

Aceasta actiune este inclusa in programul Yves Rocher international cu acelasi nume, al carui obiectiv este plantarea a 50 de milioane de arbori la nivel mondial pana la finalul anului 2015, dintre care peste 30 de milioane de arbori sunt deja plantati in acest moment.

Evenimentul se va desfasura la Gradina Botanica din Bucuresti, in data de 15 Aprilie, incepand cu ora 10, iar in cadrul acestuia va avea loc o plantare simbolica dedicata proiectului, precum si un schimb de seminte intre Gradina Botanica Yves Rocher din Franta si Gradina Botanica din Bucuresti.

In cea de-a doua parte a zilei, se pleaca spre Comana, la 40 de km distanta de Bucuresti, unde se vor planta arborii.

Pe parcursul intregii zile, vor fi alaturi de voluntari si 2 membri ai familiei Rocher : Tommy si Aurélia Rocher, care se vor afla in Bucuresti in mod special pentru a sustine aceasta cauza, careia Yves Rocher ii este extrem de dedicata, dar si pentru a planta in mod simbolic cativa arbori alaturi de partenerii marcii Yves Rocher in Romania.

Eu plantez, tu plantezi, Sa Plantam pentru Planeta!

Oricine poate contribui la aceasta actiune. Prin simplul gest de a cumpara unul dintre produsele Yves Rocher participante in program, fie de pe site-ul internet www.yves-rocher.ro, fie in unul din cele 29 de magazine ale noastre, sau la numarul de telefon 021 203 61 31, marca Yves Rocher se angajeaza sa planteze un arbore in numele Dumneavoastra!

Detalii pe : http://www.yves-rocher.ro/control/sa_plantam_pentru_planeta/

Thursday, 03 April 2014 | 1386 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate