”Fascinatie”, un roman captivant si provocator

Dincolo de apele navalnice si anacondele gigantice din Rio Negro, un savant enigmatic descopera formula unui medicament care poate schimba viata femeilor pentru totdeauna. Experimentele doctorului Annick Swenson sunt insa invaluite de mister, caci ea refuza sa tina legatura cu finantatorii proiectului. Trimisa pe urmele faimoasei cercetatoare, tanara Marina Singh va intampina, in inima intunericului, provocari peste puterea ei de imaginatie.

Acesta este subiectul romanului „Fascinatie" de Ann Patchett, care va fi dezbatut astazi, 17 octombrie, de la ora 19.00 la Libraria Humanitas Kretzulescu din Bucuresti. Invitati la dezbatere sunt: Elisabeta Lasconi, critic literar, Virginia Costeschi, editor BookMag.eu, Carmen Toader, psihoterapeut, traducatoarea acestui roman si Vlad Mixich, jurnalist. Moderatorul intalnirii va fi Denisa Comanescu, coordonatoarea colectiei „Raftul Denisei" de la editura Humanitas.

Fascinatie de Ann Patchett este recomandat de Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului „Mananca, roaga-te, iubeste": „... este un roman de aventuri trepidant, iar personajele lui fac dovada unui curaj nebunesc in lupta pe viata si pe moarte cu pericolele pe care le infrunta."

„Patchett e o povestitoare excelenta, care ii pune pe oamenii cei mai obisnuiti sa se confrunte cu situatii exceptionale, exotice, pentru a afla cine sunt cu adevarat. O aventura extraordinara, narata in stilul fluid si plin de suspans al lui Ann Patchett, atat de pasionanta, incat cititorul nu mai vrea sa se sfarseasca." (Publishers Weekly)

Text si foto: PR

 

Thursday, 17 October 2013 | 1793 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate