Roaba de cultura, cultura si relaxare in Bucuresti

Acum exista o raza de speranta pentru cei care vor sa mai citeasca o carte, sa vada un spectacol sau un film bun, sa faca sport sau sa-si dezvolte hobby-uri noi. Proiectul se numeste Roaba de Cultura si ideea apartine Asociatiei Green Revolution. Ne-am hotarat sa aducem cultura mai aproape de oameni si oamenii mai aproape de natura, in Parcul Herastrau, pe pajistea Pescarus, iar accesul este gratuit.

Aici am creat o oaza de liniste si buna dispozitie cu toate actele in regula si i-am invitat pe bucuresteni sa-si petreaca timpul liber....un pic altfel! Fie ca vii singur, cu prietenii sau cu familia....cu siguranta, te vei bucura de un festival al culturii in natura, din primavara pana-n toamna, te va inunda o energie pozitiva care ne reinvata sa colaboram, sa impartasim mici bucurii, sa ne jucam impreuna la firul ierbii.

Roaba de cultura este un proiect multifunctional, o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber printr-un program variat ce curpinde muzica, dans, teatru, film, lectura, dezbateri, sport, cursuri si ateliere creative. Oricine doreste sa participe va fi intampinat de un spatiu prietenos cu hamace, pufi, umbrare, leagane, jucarii pentru copii, biblioteci mobile, scena, muzica, si, in plus, toata lumea beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit si apa potabila.

Program si recomandari: www.facebook.com/Roabadecultura sau www.roabadecultura.ro.

In fiecare saptamana la Roaba de Cultura sunt organizate diverse activitati culturale si sportive, ideale pentru petrecerea timpului liber. Se pot imprumuta puf-uri si saltele de izopren, daca nu veniti cu propria paturica, cei care doresc sa citeasca, pot imprumuta carti. "Incepand cu 2011, proiectul Roaba de Cultura a reusit sa atraga publicul bucurestean catre o alternativa de petrecere a timpului liber. Publicul in crestere, de la un an la altul, ne-a determinat sa diversificam continutul si sa acoperim intreaga saptamana cu activitati. Va asteptam in numar cat mai mare sa va bucurati de o oaza de cultura, educatie si dialog intr-un spatiu verde", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

La "Roaba de cultura" se desfasoara cele mai inedite evenimente: lansarea de carte a primei carti cu povesti despre biciclete: "Povesti pe doua roti". Peste 200 de bucuresteni, oaspeti la Roaba de Cultura pentru lansarea cartii "Povestilor pe doua roti".

Cartea "Povesti pe doua roti" promoveaza bicicleta ca stil de viata. Intr-o forma prietenoasa si amuzanta, cele 27 de povesti cu si despre biciclete sunt scrise de scriitori, persoane publice, dar si oameni obisnuiti, care isi impartasesc amintirile lor, experientele memorabile despre aceeasi pasiune: bicicleta! Peste 200 de bucuresteni indragostiti de bicicleta s-au adunat pe Pajistea Pescarus, la "Roaba de Cultura", si au asistat la lansarea "Povestilor pe doua roti". Atmosfera a fost una de poveste, vremea, superba, iar oaspetii, printre care se numara, bineinteles, si povestitorii intamplarilor cu si despre biciclete, si-au ocupat locurile pe pajiste, instalandu-se confortabil in hamace sau pufuri. Au putut asculta experientele catorva dintre cei 27 de autori, s-au bucurat de muzica clasica, in surdina si au putut afla istoria bicicletei in imagini. "Pasiunea pentru bicicleta, pentru plimbare, soare, cer senin, dar si pentru citit ii uneste pe toti cei care au scris aceasta carte, dar si pe toti cei care asteapta cu nerabdare lansarea "Povestilor pe doua roti", a spus Raluca Fiser.

Text&Foto: PR

 

 

Monday, 19 August 2013 | 2435 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate