Reteta zilei: Cannelloni cu sparanghel

Pentru ca am intrat oficial in noul sezon, azi iti propunem o reteta de sarbatoare, foarte gustoasa si rapida - Cannelloni cu sparanghel.

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie si cum se prepara:

Ingrediente:

- 750 de grame de sparanghel proaspat

- 3 linguri de ulei de masline

- 250 de grame de branza mozzarella

- 150 de grame de parmezan

- 250 de grame branza ricotta

- 250 de grame de mascarpone

- 1 ou

- 1 ceapa mica

- 16 tuburi canneloni

- nucsoara

Mod de preparare:

Amesteca ricotta, oul, jumatate din cantitatea de parmezan, mozzarella, ceapa, nucsoara si sparanghelul tocat, si asezoneaza cu sare si piper. Folosind o punga taiata la un colt, introdu umplutura in tuburile de cannelloni. Asaza tuburile unul langa altul intr-o tava si acopera totul cu mascarpone si restul de parmezan. Optional, poti face un sos de rosii pe care sa-l torni in tava inainte de a pune tuburile umplute. Coace totul timp de 30-35 minute.

Pofta buna!

Reteta face parte din volumul „Mananca si arata bine", de Andreea Raicu.

Detalii pe: shop.andreearaicu.ro

 

Foto: PR

Monday, 02 September 2013 | 1584 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate