Puya si Cabral se intalnesc din nou in duelul aromelor de sezon Lay’s!

Confruntarea sezonului este pe cale sa inceapa: Puya si Cabral dau startul duelului aromelor de sezon Lay's! Consumatorii pot vota aroma preferata si pot castiga premii de sezon.

Dupa ce s-au duelat pentru ultimul Lay's din bol, Cabral si Puya au primit cate o parcela la ferma M&P Agro din judetul Covasna, una dintre fermele partenere PepsiCo de unde provin o parte din cartofii pentru chipsurile Lay's. Acolo, batalia s-a dat pentru cei mai mari si mai frumosi cartofi, care au devenit editii limitate Lay's de Sezon.

Cabral recomanda Lay's Ciuperci si smantana, iar misiunea lui va fi sa stranga cat mai multi sustinatori ai aromei lui preferate in comunitatea Ciupercesti. In acelasi timp, Puya isi indeamna fanii sa incerce Lay's Iaurt cu usturoi, si sa intre alaturi de el in comunitatea Usturoiesti. Primari de seama ai celor doua sate virtuale, amandoi sustin ca aroma pe care o recomanda este cea mai buna si invita consumatorii sa devina cetateni cu acte in regula in Ciupercesti sau Usturoiesti.

Campania de lansare a celor doua editii de sezon este sutinuta si de o promotie pentru consumatori, desfasurata intre 18 octombrie - 12 decembrie 2013. Dupa ce incearca noile Lay's de Sezon, consumatorii sunt invitati sa voteze aroma preferata si sa inscrie codul promotional de pe punga pe www.duellays.ro, pe pagina de Facebook sau prin SMS. Lay's le ofera premii de colectie in fiecare ora (tricouri, umbrele, traiste, hanorace, mouse, ceasuri - in editii de Ciupercesti sau Usturoiesti) si premii saptamanale (creatii ale designerului LANA - rochii pentru femei si tricouri pentru barbati). Iar marele premiu este demn de un ciupercean sau usturoian adevarat: o parcela de 10.000 de metri patrati de teren arabil. Regulamentul oficial al campaniei si mai multe infomatii sunt disponibile pe www.duellays.ro.

Campania Duelul aromelor de sezon Lay's va fi sustinuta prin spoturi TV, campanie radio si online, materiale de comunicare in magazine, precum si activitati de sampling in super si hypermarkeruri.

 

Thursday, 17 October 2013 | 2268 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate