Primul proiect educational de PR specializat

 

Daca esti pasionata de PR, in aceasta toamna ai posibilitatea de a descoperi mai multe despre Business PR, Fashion PR, Celebrities PR si Cultural & Arts PR, in cadrul proiectului NAKED PR. Este un proiect care se adreseaza tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

 

Workshopul de Business PR este sustinut de Mirela Bucovicean (fondator Molecule F). "Daca as fi stiut la inceput de cariera in business macar un sfert din cate stiu acum, drumul meu ar fi fost unul mult mai usor si mai rapid. Vreau sa va impartasesc din ce am invatat in 22 de ani de experienta personala, activand in mai mult de 13 industrii."

 

Ana Bucur (Brand Manager Gucci Romania) si Noemi Revnic (PR The Place si owner al blogului de lifestyle si cultura Placerile lui Noe) vor fi gazdele workshopului de Fashion PR. „Moda este unul dintre cele mai dinamice domenii, iar comunicarea in moda, cu particularitatile ei, trebuie sa tina pasul alert. Cursul nostru de Fashion PR este conceput sa ofere nu doar o baza teoretica cu instrumente precise de comunicare, ci si aspectul lor practic, ilustrat si aplicat pe exemple concrete si studii de caz".

 

Workshopul de Celebrities PR va fi sustinut de Adelina Bortan ( PR specialist, Prima TV). "In cadrul workshopului de Celebrities PR vom pune accent mai mult pe partea practica. Vom vorbi despre strategii de PR, story brokering sau cat de importanta este povestea, cum construiesti imaginea sociala a unei persoane publice".

 

Despre PR-ul de carte, librarie si evenimente de cultura urbana va vorbi Anca Danila (PR Carturesti), in cadrul workhospului de Cultural&Arts PR "Stii cum e sa-ti placa foarte mult un film, o carte sau un fel de mancare, si sa vrei sa spui tuturor despre experienta avuta? Cam asa va fi la workshopul de Cultural & Arts PR, unde vom vorbi despre branduri inspirationale, prima lansare de editura, evenimentele de cultura urbana si cum tii pasul cu tot ceea ce se intampla in mediul cultural."

 

Catalin Anchidin va vorbi despre PR-ul de film, in cadrul workshopului de Cultural & Arts PR. "Fiecare din noi are un film preferat. La fel cum fiecare din noi ne facem propriile proiectii când vine vorba despre proiectele in care ne implicam. Cum reusesti sa te adaptezi unei lumi care vinde vise si cum faci ca, la rândul tau, sa le vinzi mai departe?".

 

Irina Milenkovici si Suzana Vasilescu vor povesti despre PR-ul pentru galeriile de arta, in cadrul workshopului de Cultural&Arts PR. "Prin intermediul acestui curs va vom introduce in lumea artei contemporane, a managementului unei galerii si a reprezentarii unui artist,pe scurt a PR-ului in arta! Despre asta si multe alte "secrete" va vom vorbi la prima noastra intalnire".

 

Daca ti-am deschis apetitul pentru acest tip de informatie, intra pe www.nakedpr.ro pentru a descoperii detalii legate de locurile zi zilele in care se desfasoara workshopurile.

 

 

Thursday, 03 October 2013 | 1751 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate