Un preview al tendintelor pentru toamna

Sunteti curioase sa aflati care sunt propunerile designerilor pentru urmatorul sezon?

Iata ca a venit momentul sa aruncam o privire asupra principalelor colectii...

Am selectat pentru voi cateva lookuri reprezentative, de la douazeci de case de moda importante, pentru a vedea care sunt elementele-cheie in tendintele pentru toamna-iarna.

 

Combinatiile neasteptate (si uneori inedite) de materiale, texturi si culori sunt primele lucruri pe care le-am remarcat. Asa cum era de asteptat, negrul, tonurile de gri ori nuantele inchise de rosu se numara printre preferatele designerilor. Combinatia clasica alb-negru se completeaza perfect cu rosul intens, iar nuantele de maro sunt puse in evidenta de tonuri camel ultra luminoase.

In ceea ce priveste materialele, pielea si blana sunt vedetele sezonului. Toti designerii care conteaza le-au inclus in colectiile lor, iar unii au mers intr-atat de departe incat au propus chiar si fuste din blana (vezi Roberto Cavalli).

 

Tricotajele, imprimeurile si broderiile se vor regasi si ele in tendintele toamnei, iar brocartul pare sa revina in forta dupa ani de absenta.

Fustele si rochiile cu peplum continua sa ramana in tendinte si, asa cum ne-am obisnuit, vom simti si influente din trecut, cu accent pe farmecul anilor '20 si nebunia anilor '60.

Text: Andreea Catrina

Foto: Hepta

 

Wednesday, 18 July 2012 | 3503 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate