Prima Conventie Schwinn Cycling din Romania!

Turul Carpathian inseamna 4 clase speciale pe bicicleta si un workshop educational extra despre Schwinn Cycling & Antrenamentul de forta. In Schwinn incercam sa aducem experianta ciclismului outdoor in pedalarea indoor. Alatura-te noua pentru o cursa energetica prin Romania, haide sa visitam 4 orase si sa incercam in fecare etapa un teren nou.

Participa la CONCURS si poti castiga una din cele 3 invitatii duble la Prima Conventie Schwinn Cycling din Romania: www.facebook.com/RevistaJOY

La ce te poti astepta:

  • • 150 biciclete
  • • 4 ore Masterclass
  • • 4 orase
  • • Master Instructori Internationai ( Protugalia, Republica Ceha, Romania)
  • • 2 ore Workshop
  • • Acumulare de 2 credite Schwinn
  • • Proiectie video

 

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, al doilea oras ca marime din Romania, localizat in partea de nord a Translivaniei, la poapelel muntior Apuseni. Partea de sud a orasului este incercuita din tri parti de dealuri sau munti cu inaltimi intre 500 m si 700 m. De aceea vei experimenta o cursa lunga prin munte, in acest stagiu iti vei imbunatatii forta musculara si capacitatea cardiovasculara la un Ritm Cardiac cuprins intre 75%-85% HR max. Nu este cea mai provocatoare cursa dar iti va provoca mintea! UP and GO!

Timisoara

Timisoara se afla la o altitudine de 95 m la margine sudica a Banatului de campie, parte a campiei Pannonian astfel terenul din jurul orasului nu este la un nivel foarte inalt si fara multe dealuri. In acest stagiu vei incerca mai multe tipuri de teren, plat, deluros sau ceva cuprins intre acestea, ceea ce numim teren combinat. Profilul este variabil si necunoscut pentru participanti: putem lucra la o intensitate de 65%HR max sau la o intensitate mai mare de pana la 85 % HR max. Lasa-te surprins si antreneaza-te cardiovascular!

Constanta:

Orasul este localizat la malul Marii Negre avand o plaja lunga de 13 Km. In jurul Constantei poti gasii multe locuri in care poti pedala avand o vedere minunata asupra marii in acelasi timp. Abia daca vei gasi un teren derulos in jurul orasului, drumurile sunt in mare parte plate, potrivite mersului cu bicicleta. In acest stagiu vei experimenta curse frumoase la o intensitate cuprinsa intre 65%-80% HR max, terenul mai mult plat, aerul proaspat si miros de mare. Nu uita sa te hidratezi. Soarele va fi puternic.

Bucuresti

Capitala Romaniei, situata pe malul Dambovitei, care se varsa in Raul Arges. Bucurestiul este, traditional, considerat a fi construit pe 7 dealuri, similar celor Sapte Dealuri ale Romei. Cele sapte dealuri ale Bucurestiului sunt: Mihai Voda, Dealul Mitropoliei, Radu Voda, Cotroceni, Spirei, Vacaresti si Sf. Gheorghe Nou. Aceasta este ultima provocare! Vai si dealuri mici te vor mentine la o intensitate cuprinsa intre 75%-85% HR max. Accelereaza pentru ultimul stagiu-Arcul de Triumf.

Instructori:

Jorge Martins (Portugalia)

Joge a predat cursuri pentru Schwinn Cycling in toata lumea, din Portugalia pana in Malaysia si Brazilia. A fost Presenter in cadrul mai multor Conventii de Fitness in Portugalia, Elvetia, Israel si China. In timpul sau liber este un alergator infocat si adora sa participe la Maratonele MTB. In acest moment Jorge lucreaza pentru Compania Stairmaster ca Schwinn Cycling Co-leader pentru Educatie Internationala. Jorge lucreaza in Industria de fitness de foarte mult timp, ca Manager de Fitnes pentru Ginasius Helth Club, Antrenor Personal ( din 1997) si Instructor Indoor Cycling (din 2003). Abilitatea sa de a preda si motiva omenii in timpul clasei este incredibila. Temperamentul si carisma sa latino sunt remarcabile.

Andrei Penu ( Romania)

Ca jucator de tenis profesionist, Andrei a invatat ce inseamna motivatia si forta necesara pentru a-ti atinge propriile idealuri. Ulterior, a pus toate acestea in practica, alaturi de studentii sai, ca instructor de tenis. Cu toate cunostintele si cu toata motivatia, a inceput sa lucreze in industria de fitness in 2006, iar de atunci foloseste aceste concepte alaturi de clientii sai in antrenamente personale, venind cu metode noi de antrenament de fiecare data. A devenit Schwinn Romania International Master Instructor, Presenter si Educator. Lucreaza ca Personal Trainer si Instructor Aerobic pentru World Class Romania.

Martina Bravena (Republica Ceha)

Pasiunea ei pentru sport si fitness a fost vizibila inca din copilarie. Martina a inceput Schwinn® Cycling in 2005 si de atunci este parte din viata ei. A lucrat la World Class Praga timp de 6 ani, predand si alte cursuri de group fitness. Dupa ce a absolvit cursurile Universitatii de Economie din Praga, s-a mutat in Romania, urmandu-si pasiunea pentru fitness si lucrând pentru World Class si pentru Scoala de fitness Move On in Bucuresti. Este Coordonator pentru Programele Schwinn Cycling Romania, trainer si formator MOVE ON. In acest moment este Schwinn International Master Instructor pentru Romania si Republica Ceha.

Mai multe detalii:

Cristina Neascu, contact[at]move-on.ro, 0720 549 631; 0720 549 631 (plati, inscrieri)

Martina Bravena, martina[at]move-on.ro, 0722 383 983; 0722 383 983 (cursuri, workshopuri)

 

Text&Foto: PR

 

 

Wednesday, 23 April 2014 | 1070 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate