Povestea costumelor din filmul “Rush: Rivalitate si adrenalina”

Unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei, "Rush", intra azi in cinematografele de la noi din tara. Pe langa scenariul inspirat din fapte reale, rivalitatea dintre doi piloti de Formula 1, Niki Lauda (Daniel Bruhl) si James Hunt (Chris Hemsworth), filmul ne surprinde cu decoruri si costume perfect reprezentative pentru anii '70, perioada in care actiunea a avut loc.

Tocmai de aceea, am incercat sa descoperim povestea costumelor din film si nu ne-am mirat atunci cand am aflat ca Frida Giannini, directorul creativ din spatele brandului Gucci, si Massimiliano Giornetti, directorul de la Salvatore Ferragamo, au fost persoanele care s-au ocupat de garderoba personajelor principale.

"Anii '70 m-au inspirat intotdeauna. Stilul lui James Hunt (interpretat de Chris Hemsworth) transmitea o senzualitate masculina puternica. Mai mult decat atat, si stilul personajului feminin, Suzy Miller (interpretata de Olivia Wilde), m-a fascinat. Era esenta brandului Gucci de la acea vreme - un mix de inocenta, naturalete si senzualitate", a declarat Frida Giannini intr-un interviu recent pentru publicatia britanica The Telegraph.

Iata si schitele Gucci pentru cei doi actori:

Daca Gucci i-a ales pe James Hunt si sotia lui, Salvatore Ferragamo a semnat costumele lui Niki Lauda si Marlene, sotia sa din film, interpretata de Alexandra Maria Lara. Despre acest proiect, Massimiliano Giornetti a marturisit ca a fost cu adevarat o provocare.

"Am creat costumele tinand cont de cateva aspecte importante - faptul ca el era sportiv de performanta, obsedat de perfectiune, cu un caracter puternic. Am ales materiale speciale, croieli in linii clasice si am vrut ca rezultatul final sa fie impecabil", a declarat directorul creativ de la Salvatore Ferragamo, intr-un interviu acordat editiei britanice a revistei Vogue.

Mai multe fotografii, in galeria foto de mai sus.

Iata si trailerul "Rush":

 

Text: Andreea Catrina

Foto: PR

 

Friday, 27 September 2013 | 1903 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate