Plateste-ti cafeaua cu versuri!

Astazi, 25 octombrie, este ziua in care versurile devin moneda de schimb. In 80 de cafenele Julius Meinl din intreaga tara iti poti cumpara cafeaua nu cu bani, ci cu versuri! Este vorba despre proiectul „Poezia poate face o lume mai buna", desfasurat de Julius Meinl, prin care se doreste readucerea poeziei în vizorul publicului larg.

În Bucuresti, versurile vor functiona pe post de moneda in 12 locatii Julius Meinl (Goccia, La Belle Vie, Tress Cafe, Legere Café, Blues Café, Ludic, Green Hours Jazz Café, Energiea, Filos Pub, Les Bourgeois, Bistro Zattara si La Belle Vie Café Boutique). La fel se va intampla si in cafenele din alte 30 de orase din tara, lista completa o poti descoperi aici.

Julius Meinl, ambasador al culturii cafenelelor vieneze - unde, de-a lungul secolelor, artistii s-au intalnit sa isi impartaseasca unii altora gandurile, ideile si dorintele, sau pur si simplu sa citeasca sau sa isi compuna capodoperele - si-a facut o misiune din a spune oamenilor ca poezia poate transforma societatea in care traim intr-o lume mai buna si mai frumoasa.

Tot in cadrul acestui demers artistic, in urma cu aproape 3 saptamani, o parte din trenurile de metrou au circulat timp de doua zile tapetate cu post-it-uri cu versuri.

 

 

Friday, 25 October 2013 | 2837 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate