Pas cu pas: cum sa-ti conturezi fata cu ajutorul machiajului

Pometi mai evidentiati sau o talie mai subtire - aplica trucurile noastre si vei fi mai aproape de perfectiune!

Ten conturat 1. NUANTELE INCHISE CREEAZA UN JOC DE LUMINI SI UMBRE CARE MICSOREAZA OPTIC

Daca ai fata rotunda si vrei un contur mai pronuntat al chipului, foloseste un fond de ten sau o pudra bronzanta si traseaza mici linii de-a lungul fetei si sub barbie. Uniformizeaza machiajul cu o pensula cu peri moi.

2. NAS MODELAT

Chiar si vedetele care au un nas perfect folosesc acest truc, asta pentru ca un astfel de machiaj te face sa arati mai bine, mai ales in fotografii. Traseaza doua linii paralele de-a lungul nasului catre sprancene. Foloseste un fond de ten mai inchis, Apoi aplica un illuminator in mijloc si uniformizeaza cu o pensula.

Corp modelat

Autobronzantele te pot ajuta sa arati mai slaba si mai tonifiata. Apeleaza la aceasta iluzie optica!

1. GAMBE SUBTIRI Indiferent de sezon, autobronzantul este foarte util, mai ales daca folosesti acest truc, ce creeaza o iluzie optica. asaza-te pe un scaun si aplica spray-ul pe gambe (A), exact pe linia muschilor. intinde produsul si pe coapse, dar stand in picioare (B). in acest fel scoti in evidentamuschii.

2. MANUSA MINUNE

Aplica autobronzantul cu manusa speciala, evidentiind muschii abdominali (C) si pe cei ai spatelui (D). Uniformizeaza bine produSsul, nu vrem si arati ca Britney SpeIars in Las Vegas, care a aparut cu patraele desenate pe abdomen.

Efect de lifting

Blush-ul, fondul de ten si iluminatorul sunt aliati de nadejde in conturarea fetei

LUMINI SI UMBRE

Alege un fond de ten care se potriveste perfect cu nuanta tenului. Distribuie-l uniform, iar in zona obrajilor foloseste o nuanta mai inchisa (A). Opteaza pentru o pensula sau un buretel cu care sa uniformizezi produsul. Folosind un stilou iluminator, traseaza linii subtiri pe pometi si nas, ca in imaginea alaturata (B). Uniformizeaza nuantele cu o pensula. Cu ajutorul unei pudre bronzante contureaza linia pometilor (C). Finiseaza machiajul cu un blush iluminator, pe care-l aplici deasupra liniei de pudra bronzanta. In acest fel acea portiune va capta lumina, creand un efect de lifting. Jocul de lumini si umbre iti va contura chipul.

TEXT SIMONA PRISICIRIU FOTO Shutterstock BOB LEINDERS (5), RICK REINHIRD (5)

 

 

Thursday, 24 April 2014 | 8323 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate