Parfumuri statement inspirate din tabelul periodic al elementelor olfactive

Hip Nose lanseaza parfumurile cosmice NU-BE, pentru cei cu adevarat indrazneti! In premiera in Romania si in exclusivitate in Hip Nose, Nu-Be creeaza o lume olfactiva noua, accesibila in cele mai secrete nuante numai celor cu adevarat indrazneti! Cele mai apreciate nasuri ale momentului precum Antoine Lie, Sylvie Fischer sau Nicolas Bonneville se alatura unei echipe de creatie cu viziune avangardista. Inventand tabelul periodic al elementelor olfactive NU-BE explora originile universului, o stare ce precede forma perfecta. Acel lucru nedefinit ce evoca materia neatinsa din inima Pamantului. Notele explozive sunt pe punctul de a erupe la fel ca acea acumulare cosmica initiala!

Carbonul si Oxigenul din marile si oceanele biosferei, induc linistea de dupa Big Bang si sugereaza scurgerea iremediabila a timpului.

  • Subtil si matasos
  • "Ideea de baza a parfumului a fost cea de lemn oxigenat". O supradoza de aldehide si mosc, atingeri de sofran, olibanum si piper... o potiune ce fierbe...un parfum care te inconjoara de peste tot dar pe care nu-l poti defini.
  • Pret 100ml/540 ron

 

Cele trei elemente: Hidrogen, Heliu si Lithium stau la originea crearii Lumii, a exploziei primordiale prin care a aparut viata.

  • Un parfum statement, o calatorie initiatica spre neprevazut
  • "Am fost inspirata de ideea unui balon cu aer cald si de mirosul de fum... m-am gandit la arome meditative, la o atmosfera zen..." Bergamota pentru prospetime, concret de iris si trandafir de Damasc pentru feminitate, styrax si scortisoara pentru mister, un parfum complex ce indeamna la introspectie, meditatie
  • Pret 100ml/540 ron

 

Puternic si delicat, senzual si dinamic
  • " Lithiumul este elementul contrastului. Chir daca in limba greaca inseamna "piatra" este cel mai usor dintre metale." Caracterul dulist al lithiumului a stat la baza crearii unui parfum al antitezelor, consolidand energia si consistenta, luminozitatea si subtilitatea. Un joc al ingredientelor, intr-o armonie a contrastelor: intensitatea rasinilor si a cedrului, caldura moscului, dinamismul condimentelor si intensitatea irisului
  • Pret 100ml/540 ron

 

Text&Foto: PR

 

Tuesday, 22 April 2014 | 1407 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate