Olivia Steer, vacanta fabuloasa in Thailanda

Inainte de debutul noului sezon al emisiunii “Doamne de poveste”, Olivia Steer a petrecut o vacanta minunata in Thailanda.

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste"de la Acasa tv, si-a incarcat bateriile timp de trei saptamani in Thailanda, intr-o vacanta fabuloasa.

"Ma intorc Acasa cu o dispozitie sufleteasca fabuloasa. Trei saptamini in Tao Garden, un resort special de sanatate de linga Chiang Mai, m-am detoxifiat si am studiat cu Mantak Chia. Am primit o noua viziune asupra cauzelor bolilor si am ajuns sa inteleg ca nu exista boala nevindecabila sau problema de sanatate care sa nu fie urmarea nutritiei si starilor noastre sufletesti. Am mai inteles ca sta mereu in puterea noastra sa ne pazim de boli si sa ne vindecam, fara medicamente si tratamente alopate atit de periculoase", se destainuie Olivia Steer.

Pentru frumoasa prezentatoare experienta petrecuta in Thailanda a fost una plina de senzatii noi.

"Imaginati-va un Eden cu bananieri vigurosi, cocotieri gigantici, palmieri umbrosi, flori exotice, licurici mari cit un deget de copil, cintec de mii de greieri si oracaieli sonore de broaste. Un loc unde ploua des, temeinic, tropical si era un aer umed si cald, ce te ungea pe suflet. Un loc unde inveti atat de multe despre corpul uman. A fost vacanta ideala", marturiseste Olivia.

Cu forte proaspete Olivia Steer revine de duminica, de la 16.30, Acasa cu un nou sezon al emisiunii "Doamne de poveste".

"O mare doamna, este, de de cele mai multe ori, un suflet de femeie extraordinara, camuflat intr-un trup de femeie obisnuit... E greu cu ochi de profan sa vezi, sa recunosti si sa valorizezi o mare doamna, daca pretinzi sa o recunosti doar dupa calitatile fizice, dupa prima intilnire si mai cu seamna dupa sablonul mic si meschin, decupat din mass-media tabloida. Rolul nostru, la "Doamne de poveste" este sa gasim doamne adevarate in femei simple sau sofisticate, aflate pe cele mai de jos sau mai inalte trepte sociale", marturiseste Olivia Steer.

 

 

Foto: PR

Monday, 05 September 2011 | 2247 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate