Ochii, o arma a seductiei!

Nu se spune degeaba ca ochii sunt "oglinda sufletului". Ochii poseda un limbaj propriu. Ei stapanesc o forma extrem de subtila de exprimare, dar pe care o recunosti atunci cand ochii incep sa iti vorbeasca: ei se ingusteaza, se micsoreaza, se maresc, ei saluta, invita, sugereaza, implora, insista, mangaie, propun sau promit. Toate acestea fara a articula un cuvant. Fara doar si poate acestia sunt o arma veritabila cu care poti face multe victime.

Cu totii suntem atrasi de misterul povestilor spuse de ochii femeilor arabe, invaluite de severitatea Coranului in voaluri de sub care nu le stralucesc decat ochii. Acestea sunt considerate unanim de catre toti barbati cele mai frumoase si atragatoare femei. Oare de ce? Tocmai pentru ca secole de ascundere le-a dezvoltat o expresivitate extraordinara a ochilor si un limbaj al seductiei bazat numai pe expresia privirii. Si nu este vorba de frumusetea chipului sau a trasaturilor.

Sute de ani acestea au dezvoltat o estetica de evidentiere si de punere in valoare a ochilor, fara ca acestia sa fie vulgari, obsceni sau puternic colorati. Cum au reusit aceste femei, aratandu-si doar ochii, sa farmece si sa seduca? Este un subiect la care ar trebui sa mediteze toate femeile secolului XXI, care in disperarea de a cuceri, ucid orice forma de mister, dezgolindu-se din ce in ce mai mult!

Cele doua secrete ale acestor ochi seducatori sunt: grija necontenita pentru perfectiunea si acuratetea sprancenelor si accentuarea intensa a genelor.

1. Pensarea sprancenelor

Este foarte important sa stiti ca niciun machiaj nu trebuie sa inceapa inainte de pensarea sprancenelor. Acesta este primul lucru de care trebuie sa avem grija, inainte de a ne gandi ce machiaj vom alege. Indiferent de make up, forma sprancenelor trebuie sa fie in concordanta cu nuanta parului si in armonie perfecta cu forma fetei.

Sprancenele sunt cele care dau expresivitate fetei. Ele ne incadreaza ochii si pot schimba intreaga fizionomie. In functie de forma sprancenelor putem parea triste, mirate, incruntate sau suparate. Ganditi-va ca tot efortul de a realiza un machiaj perfect poate fi stricat de o spranceana prost pensata sau de o forma si de o culoare care nu va avantajeaza. Asa ca este foarte important sa avem sprancenele perfecte inainte de a ne apuca de machiajul propriu zis.

Indiferent de ce imperfectiuni au sprancenele voastre, fie ca sunt scurte sau rebele, rare sau prea dese, fie ca aveti goluri, toate aceste mici defecte pot si trebuie reparate. Pentru a avea sprancenele pe care ni le dorim trebuie sa ne facem timp in fiecare luna pt a ajunge la o remodelare sau stilizare a sprancenelor. Procesul dureaza 30-45 min. si sprancenele tale vor capata sau recapata forma ideala.

2. Genele

Genele sunt cel de al doilea secret. Daca pensarea sprancenelor era primul lucru de care trebuia sa tinem cont inainte de aplicarea machiajului, de gene trebuie sa ne ocupam la final.

In primul rand, trebuie sa stim ca, la terminarea machiajului, rimelul sau genele false sunt un "must". Indiferent de tipul de mascara pe care il consideram potrivit pt genele noastre, fie de volum, alungire, curbare s.a.m.d rimelarea genelor se face dupa ce terminam de realizat machiajul ochilor.

Genele accentueaza linia pleoapei dand profunzime privirii. Cu cat sunt mai dese, mai curbate si mai accentuate, cu atat este mai bine in obtinerea unui machiaj seducator. Pentru acesta genele false sunt o optiune rapida si de mare efect, indiferent daca optam pt gene fir cu fir sau gene banda. Daca genele fir cu fir par mai naturale si avem optiunea de a le distribui cum dorim pe lungime ploapei, avantajul genelor banda este ca putem alege din vastele sortimente si modele astfel sa ne corectam micile defecte ale ochilor cu rezultate spectaloase si foarte diferite. Da, in functie de modelul de gene false pe care il alegeti, va puteti corecta forma ochilor. Daca ochii sunt prea mici, prea mari,adanciti sau aveti mima trista, o geana bine aleasa poate masca acest lucru.

Cristina Barsan si-a transformat pasiunea pentru culori in profesie devenind, in cei 6 ani de activitate, unul dintre cei mai apreciati make-up artisti din Romania: "Cand eram mica ma jucam cu culorile, acum am crescut si fac acelasi lucru, doar ca azi culorile sunt produse de lux. Pasiunea mea, avea sa devina profesia mea! Ma inspira tot ceea ce imi poate transmite o emotie, tot ce vad, tot ce traiesc, tot ce simt. Cel mai important lucru pe care l-am invatat in toti cei sase ani de profesie, este faptul ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei, fiecare are propria sa poveste in care joaca rolul principal, iar eu ca make-up artist trebuia sa o ajut sa-si regaseasca increderea in ea, sa se simta speciala si frumoasa."

http://www.make-up-artist.ro/

https://www.facebook.com/CristinaBarsanMakeUpArtist

Thursday, 10 April 2014 | 4574 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate