O zi culeasa din povestile Seherezadei!

Evadeaza pentru o zi din lumea moderna si petrece cateva momente doar pentru tine. O zi in care sa te lasi purtata de peisajele superbe, de cantecul pasarilor exotice, sau de cascada cu apa cristalina in care se reflecta razele soarelui. Destinde-te la bai si bucura-te de o vacanta de cinci stele, intr-un cadru feeric, o oaza verde de pini, maslini salbatici si leandru.

Cascada Kursunlu - un cadru de vis

Daca vrei sa te simti ca Seherezada, o poti face la Cascada Kursunlu, din Belek, Turcia. Situata in Parcul National cu acelasi nume, este inconjurata de un adevarat ecosistem in care numeroasele plante si animale traiesc ca-n Rai. Este localizata in apropiere de orasul Antalya, si se formeaza gratie afluentilor raului Aksu.

Culoarea apei, de un verde-smarald, cu reflexe de diamant care parca iti iau ochii, iti va da impresia ca este facuta de un magician. Superbele plante din parc si formatiunile geologice impresionante cu siguranta te vor atrage si prin ineditul lor.

Pe urmele Sfantului Pavel

La 18 kilometri de Antalya, la Perge, exista un sit roman deosebit de interesant. Se spune ca Sfantul Pavel si-a tinut unele dintre primele sale predici aici. Arhitectura, sala de sport, baile publice constituie principala atractie. Si, ca sa-ti umpli sufletul cu frumusete, cauta Parcul National Koprulu. Ai de bifat cascadele Manavgat, unde apa se transforma intr-o spuma laptoasa, si Burdur, fostul oras roman Termossa, fondat de Alexandru sus in munti.

Early Booking Belek

Hotel Aydimbey Famous 5* - de la 500 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu ultra all inclusive, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325

Madalina Isar

 

 

Monday, 31 March 2014 | 1106 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate