Noul parfum B.U. pentru o Cenusareasa moderna - Poti fi chiar tu!

Modern, misterios, intens - cuvintele-cheie care descriu noul parfum BU, creat special pentru tinerele dinamice, cu simtul umorului si, de ce nu, un pic controversate: Cenusaresele contemporane, a caror atitudine incurajeaza mersul in directia implinirii oricarui vis pe care il au.

Gama Fancy Cinderella descrie perfect stilul de viata energic al tinerelor care imbratiseaza o atitudine iesita din tipare, fara sa renunte la feminitate. Parfumul irezistibil indeamna la optimism, libertate de exprimare si incredere in sine, pastrand doza de eleganta subtila.

Fancy Cinderella este un parfum inedit, notele de varf fiind compuse din arome de anason si alune de padure, combinate cu mireasma energizanta a citricelor si notele unice ale frunzelor de smochin. In inima parfumului se regasesc arome de piersica, vanilie si lapte, sustinute de notele de baza formate din lemn de santal, heliotrop si acorduri suave ce te duc cu gandul la apa oceanelor.

Noua gama BU cuprinde apa de toaleta (50 ml), 46 lei, deodorant spray (150 ml), 12.5 lei si gel de dus (250 ml), 8.5 lei, iar ambalajele cu design neconventional, in culori vibrante, reflecta valorile care stau la baza personalitatii cuceritoare a oricarei tinere moderne: vitalitate, energie si unicitate.

Mai multe informatii pe pagina de facebook a B.U. Romania: https://www.facebook.com/pages/BU-Romania/292645410855770

FANCY CINDERELLA

- Poti fi chiar tu! -

 

Monday, 09 December 2013 | 2347 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate