Noua colectie limitata H&M Studio a fost lansata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris

 

Brandul suedez si-a prezentat, pe 26 februarie, noua colectie H&M Studio pentru toamna, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris. Printre celebritatile invitate s-au numarat Miranda Kerr (imaginea campanie H&M primavara-vara), Jessica Alba, Solange Knowles si Olivia Palermo.

„ Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa particip la prezentarea colectiei limitate H&M Studio, in Paris. H&M este un brand extraordinar, este accesibil, usor de purtat si in tendinte." , spune Miranda Kerr.

„Iubesc H&M, sunt foarte incantata ca ma aflu aici si chiar m-am distrat de minune. Atunci cand imi aleg tinutele, imi place sa combin foarte mult, de aceea ador sa fac cumparaturi de la H&M, pentru ca mereu gasesc cate ceva nou.", declara Jessica Alba.

Inspiratia din spatele colectiei H&M Studio este eleganta nonsalanta, specific pariziana, bazata pe imbinarea dintre stilul masculin si cel feminin. O alta caracteristica a colectiei este alaturarea de materiale cu texturi diferite, precum matasea satinata, casmirul sau catifeaua. Nu au lipsit nici hainele din blana artificiala sau piesele brodate si decorate cu diverse aplicatii. Colectia a fost realizata, ca de obicei, de propria echipa de design a brandului.

Catwalkul amenajat in interiorul cladirii istorice Grand Palais a fost reprezentat de un decor urban abstract, cu linii arhitecturale grafice si panouri cu reclame care delimiteaza spatiul. Fundalul muzical a fost asigurat live pe tot parcursul prezentarii de catre HollySiz, o artista franceza in ascensiune.

Colectia H&M Studio va fi disponibila incepand cu 4 Septembrie 2014.

 

Text: Sandra Negrea Foto: PR

 

Thursday, 27 February 2014 | 2655 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate