Noile sezoane ale serialelor tale preferate

 

Nu mai este mult pana la premiera noilor episoade ale celor mai urmarite seriale ale momentului. Daca si tu ai asteptat ca actorii tai preferati sa revina in rolurile care i-au facut celebri, atunci nu trebuie sa ratezi noile sezoane, pline de aventuri si situatii neasteptate. Ti-am pregatit un calendar al premierelor celor mai apreciate seriale, dar si detalii picante despre actorii din rolurile principale.

 

Breaking Bad
  • - 22 septembrie - Sezonul 5, Episodul 15 Granite State
  • - 29 septembrie - Sezonul 5, Episodul 165 Felina

Producatorul Peter Gould a anuntat ca cele doua episoade care incheie seria mult indragitului serial vor avea 75 de minute fiecare si nu 45 de minute, asa cum erau obisnuiti fanii. Serialul Breaking Bad poate fi vizionat in Romania, in exclusivitate pe voyo.ro.

How I Met Your Mother - 23 septembrie - Sezonul 9, Episodul 1 The Locket

 

Sons of Anarchy - 24 septembrie Sezonul 6, Episodul 3 Poenitentia

Cel care il interpreteaza pe Jackson 'Jax' Teller, Charlie Hunnam, a fost ales sa intre in pielea personajului Christian Grey, in ecranizarea best-sellerului Fifty Shades of Grey, scris de E.L. James. Filmul este programat sa apara in august 2014. Iata parerea actorului despre rolul pe care il va interpreta:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Grey's Anatomy - 26 septembrie - Sezonul 10/ Episoadele 1 si 2 (Seal Our Fate si I Want You with Me)

 

The Vampire Diaries - 3 octombrie - Sezonul 5/ Episodul 1 I Know What You Did Last Summer

 

Scandal - 3 octombrie -Sezonul 3, Episodul 1 It's Handled

 

Hart of Dixie - 7 octombrie - Sezonul 3, Episodul 1Who Says You Can't Go Home. Cititi un interviu in exclusivitate cu Rachel Bilson, cea care o interpreteaza pe Dr. Zoe Hart, in editia de septembrie a revistei JOY, acum la chioscurile de presa.

 

Supernatural - 8 octombrie Sezonul 9, Episodul 1 I Think I'm Gonna Like It Here

 

White Collar - 17 octombrie - Sezonul 5, Episodul 1 The Boys Are Back

In Romania sezonul 1 al serialului va fi difuzat pe Euforia TV, din 9 octombrie, in fiecare zi de luni pana joi, la 23:00.

 

The Carrie Diaries - 25 octombrie - Sezonul 2, Episodul 1. Noul sezon aduce personaje noi, precum Samantha Jones, interpretata de Lindsey Gort. Iata parerea acritei AnnaSophia Robb despre sezonul 2 al serialul care spune povestea adolescentei Carrie Bradshaw, celebrul personaj al seriei Totul despre sex.

 

Text: Simona Prisacariu Foto: Shutterstock

 

Friday, 20 September 2013 | 4872 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate