Mihai Petre, in vacanta in Malta

Romantic incurabil, Mihai Petre, i-a facut sotiei un cadou pretios, o vacanta din Malta.

Romantic incurabil, Mihai Petre, cel care ii da viata lui Sergiu in serialul "Ingerasii", care se intoarce pe micul ecran, Acasa, din 2 februarie, de la 19.30, i-a facut sotiei, in vacanta din Malta un cadou pretios.Elwira a primit de la Mihai inelul pe care si-l dorea de foarte mult timp. "Stiam ca asta isi doreste asa ca, in vacanta, pe malul unei mari albastre ca cerneala, in Malta, i-am oferit inelul. A fost foarte emotionata si il poarta de atunci langa verigheta", marturiseste Mihai.

Dansatorul a ales ca destinatie de vacanta Malta dintr-un motiv foarte simplu: si-a dorit sa se odihneasca. "I-am spus nasului meu ca tot ce vreau este sa-mi incarc bateriile si el a ales destinatia. Malta e un loc de vis, cu o mare albastra, cu niste peisaje de vis. Am vizitat locul in care s-au filmat celebrele pelicule "Gladiatorul" si "Contele de Monet Cristo", am mers pe insula Gozo, ne-am plimbat cu barca. Am trait clipe foarte frumoase", spune Mihai.

In scurta vacanta, obisnuit cu miscarea, Mihai nu a putut sta locului. "Am mers la sala, am inotat foarte mult, am facut plimbari prelungite si dupa toate astea am dormit neintors", marturiseste amuzat interpretul lui Sergiu in comedia romantica "Ingerasii"

"Am mai aflat ca apa e un lucru foarte scump si parca o consum cu mai multa grija de cind m-am intors. De exemplu, in Malta exista un singur izvor care aprovizioneaza intregul arhipelag, e situat pe insula Gozo si maltezii au facut din asta un punct de atractie turistica", povesteste actorul.

In vacanta, Mihai s-a intilnit cu multi romani care l-au felicitat pentru prestatia lui. "Se vorbea destul de mult romaneste in Malta. Mi s-a intamplat chiar sa ma opreasca pe strada oameni care se uitau la "Ingerasii" si sa-mi spuna ca le place cum il joc pe Sergiu. "Am fost mandru de mine!", spune Mihai.

Tuesday, 03 February 2009 885 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate