Mihaela Radulescu se pregateste pentru maratonul “Wings for Life”

Daca iti doresti sa alergi alaturi de Mihaeala Radulescu, vei avea aceasta ocazie pe 4 mai 2014, in cadrul maratonului "Wings for Life World Run".

Mihaela Radulescu alaturi de Toma Coconea (vice-campion mondial Red Bull X-Alps) si Andrei Rosu (singurul roman care a terminat o competitive Ironman) vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume. Ei vor alerga pentru cei care nu pot si astfel vor ajuta la indeplinirea obiectivului "Wings for Life" - gasirea unui remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale. George Balta, fost rugbyst, care se confrunta astazi cu aceasta problema si se afla intr-un scaun cu rotile din 2006 s-a alaturat si el proiectului "Wings for Life World Run Romania".

Mihaela Radulescu

„Chiar daca alergatul nu este tocmai sportul meu preferat, imi voi strange familia si prietenii si vom fi cu totii la start, pentru ca numai impreuna putem grabi acest proces de cercetare si sa ajutam cat putem la gasirea unui remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale."

Toma Coconea

„Este o competitie cu un format unic si sentimentul ca alergi pentru o astfel de cauza, ca poti pune si tu umarul si sa ajuti iti da si mai multa forta si gasesti resurse nebanuite care te vor ajuta sa-ti impingi limitele. Nu este usor, insa nu este nici imposibil. Oricine poate participa la «Wings for Life World Run» cat timp a implinit 18 ani, indiferent ca este sportiv profesionist sau amator. Aici alergam impreuna, pentru o singura cauza".

Andrei Rosu

„Nu mi-am setat niciun obiectiv numeric, pentru ca stiu ca voi da tot ce voi putea pentru a ajunge cat mai departe. Sunt mandru ca sunt parte din acest proiect, ca pot face ceva pentru viitorul stiintei si domeniului cercetarii si pot fi un exemplu pentru un numar cat mai mare de oameni, pe care doresc sa-i invit sa ni se alature la startul «Wings for Life World Run»".

George Balta

„Ma bucur ca exista fundatii care sprijinia aceasta cauza si ajuta proiectele de cercetare in gasirea unui remediu. Cred ca acest lucru va fi posibil, dat fiind ca medicina a evoluat foarte mult, insa nu stim cu exactitate cand se va intampla acest lucru. Este greu, stim, insa nu trebuie sa incetam sa speram".

Pe 4 Mai 2014, ora 13:00 (ora Romaniei), mii de alergatori din peste 40 de locatii de pe 5 continente vor lua startul in evenimentul care schimba regulile unui maraton obisnuit; cursa nu are o distanta fixa si toti alergatorii din intreaga lume vor lua startul in acelasi timp. La Bucuresti, startul se va da in zona Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3 - DN3A, pe ruta Bucuresti - Fetesti.

In cadrul maratonului "Wings for Life" nu exista o linie de finis, asa cum este la fiecare cursa traditionala. Participantii vor alerga in fata unei "masini oficiale de finis", fiecare masina fiind dotata cu acelasi echipament de cronometrare conectat la un clasament mondial in timp real. Dupa o jumatate de ora dupa ce participantii au luat startul, masina oficiala de finis va pleca in urma lor cu o viteza constanta. Odata ce masina oficiala de finis depaseste un participant, pentru acesta cursa se va incheia. Asa va decurge intreaga cursa pana cand cate un singur participant de sex masculin si unul de sex feminin din intreaga lume vor ramane in competitie. Numai ei vor fi incoronati drept campionii mondiali Wings for Life World Run.

Cei care doresc sa ia parte la maratonul de pe 4 mai 2014, se pot inscrie pana pe 20 aprilie 2014 pe www.wingsforlifeworldrun.com. "Wings for Life World Run" va investi toata suma rezultata in urma acestui maraton in cercetarea leziunilor maduvei spinarii.

 

 

Friday, 01 November 2013 | 3191 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate