Mihaela Radulescu, o zi in scaunul cu rotile

„A fost foarte greu. Mai greu decat m-as fi asteptat. Si te gandesti ca se poate intampla oricui, oricand. Ar trebui sa ne gandim mai bine ca fiecare dintre noi poate ajunge intr-un scaun cu rotile. O clipa de neatentie, un accident banal, te poate duce aici cat ai clipi. Dintr-un scaun cu rotile ti se schimba total perceptia, dimensiunea, trairile, totul trebuie redimensionat. Cea mai mare provocare a fost in bucatarie. Am incercat sa prepar o banala omleta pe care o fac in fiecare dimineata, insa de aceasta data a fost cel mai dificil. Tigaia, care era intr-un dulap suspendat la care am ajuns cu greu, uleiul incins care era la nivelul fetei, legumele pe care a trebuit sa le tai pe un tocator aflat pe picioarele mele, condimentele la care am ajuns folosind o spatula... A fost foarte greu, credeti-ma. Iar daca nu ma credeti, incercati si voi", este marturia Mihaelei, dupa ce a petrecut o zi asemenea unei persoane cu dizabilitati, in dorinta de a intelege mai bine problemele cu care se confrunta cei imobilizati intr-un scaun cu rotile. Pentru a se descurca intr-o asemenea situatie, a luat „lectii" de la George Balta, fostul rugbist, care a suferit in timpul unui meci in 2006 un accident care i-a afectat coloana si de atunci este imobilizat intr-un scaun cu rotile.

Mihaela Radulescu a acceptat aceasta provocare in contextul maratonului global „Wings for Life World Run", ce se va desfasura pe 4 mai 2014 (www. www.wingsforlifeworldrun.com) in Bucuresti. Mihaela, in calitate de ambasador local Wings for Life World Run se va afla la linia de start alaturi de Dani Otil, Toma Coconea si Andrei Rosu. Ei vor alerga pentru cei care nu pot si pentru a oferi un mic ajutor in demersul gasirii unui remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

Daca iti doresti si tu sa ajuti si sa alergi alaturi de aceste vedete, te poti inscrie la maraton pana pe 20 aprilie 2014, pe www.wingsforlifeworldrun.com.

Foto: PR

Monday, 07 April 2014 | 1195 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate