Marc Jacobs a prezentat ultimul sau show pentru Louis Vuitton

Vezi galeria foto

 

Ieri, intr-un decor special construit in curtea patrata a muzeului Louvre, a avut loc prezentarea de primavara-vara Louis Vuitton. Pe langa spectaculozitatea show-ului, acesta a marcat incheierea carierei de director artistic al celebrului Marc Jacobs, dupa 16 ani in care a ocupat aceasta pozitie in cadrul brandului.

La finalul show-ului, Marc Jacobs a rostit un discurs in care a dedicat show-ul de moda tuturor persoanelor care l-au inspirat de-a lungul timpului. Printre ele se numara: Emmanuelle Alt, Jane Birkin, Betty Catroux, Carlyne Cerf De Dudzeele, Coco Chanel, Cher, Grace Coddington, Sofia Coppola, Victoire de Castellane, Catherine Deneuve, Claude Lalanne, Julie de Libran, Lady Gaga, Judy Garland, Katie Grand, Juliette Gréco, Françoise Hardy , Zizi Jeanmaire, Rei Kawakubo, Madonna, Liza Minnelli, Kate Moss si altele, care in opinia lui "mentin viu limbajul vizual prin stilul, imaginatia, talentul, vocea si viziunea lor, care ne-au schimbat modul de a vedea lucrurile".

Catwalkul a fost reprezentat printr-un teatru sofisticat, in care au fost asezate drept puncte de atractie un carusel traditional si o fantana imensa. Modelele au intrat pe scena venind pe scari rulante in stil vechi. Tinutele au fost unele foarte spectaculoase, modelele fiind acoperite de pene, precum paunii. Cromatica generala a fost una inchisa, iar cristalele, dantela si broderiile au fost detaliile care au iesit in evidenta in cadrul show-ului.

Viitorul director artistic pentru Louis Vuitton nu a fost numit inca, insa unul dintre favoriti este Nicolas Ghesquière, fostul director de creatiei al casei de moda Balenciaga.

 

Text: Silvia Cimpeanu

Foto: Louis Vuitton

 

 

 

 

Wednesday, 02 October 2013 | 1933 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate