Mamici la Hollywood

Actritele vor sa petreaca tot timpul liber alaturi de copiii lor.

Cand nu se afla la filmari, actritele de la Hollywood ne arata ca isi dedica mare parte din timp copiilor si familiei. Paparazzi nu stau degeaba si le surprind pe strada, in restaurante sau in aeroporturi. Cu siguranta au parte de ajutor, dar surprinzator este ca, de cele mai multe ori, nu sunt inconjurate de o armata de bone si prefera sa se ocupe ele de copii.

Dupa ce a terminat filmarile la „Thor 2", Natalie Portman s-a intors acasa si a iesit la plimbare cu familia. Natalie (31 ani) si Benjamin Millepied s-au casatorit pe 4 august, anul trecut. Baietelul lor, Aleph, s-a nascut pe 14 iunie 2011.

 

 

 

 

Halle Berry (46 ani) nu pierde nicio ocazie, cand are timp, sa o ia de la scoala pe fiica ei, Nahla, care va implini in martie 5 ani. Tatal fetite este fostul iubit al actritei, Gabriel Aubry.

 

Sarah Jessica Parker (47 ani) a iesit la plimbare cu fetitele ei gemene, Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge, nascute cu ajutorul unei mame surogat pe 29 iunie 2009. Tatal fetitelor este sotul ei, Matthew Broderick, impreuna cu care mai are un fiu, James Wilkie, in varsta de 10 ani. Actrita este casatorita cu Matthew din 1997.

 

 

 

 

 

Gwyneth Paltrow (40 ani) este casatorita din decembrie 2003 cu Chris Martin. Impreuna au doi copii, o fetita, Apple Blythe Alison (8 ani), si un baiat, Moses Bruce Anthony (6 ani).

 

Jennifer Garner (40) si fiica ei, Seraphina au mers impreuna la o cafenea. Mami si-a luat cafea, iar fetita o ciocolata calda. Jennifer Garner este casatorita cu Ben Affleck din 2005 si au impreuna trei copii: Violet (7 ani), Seraphina (4 ani) si Samuel, care va implini in februarie un an.

 

 

Heidi Klum (39 ani) alaturi de cele doua fiice ale ei, Helene (8 ani) si Lou Sulola (3 ani). Heidi are patru copii din. Primul copil, Helene, s-a nascut in 2004, iar tatal biologic este fostul iubit al lui Heidi, Flavio Briatore. Ceilalti trei copii sunt impreuna cu cel de-al doilea sot, Seal, cu care se afla in divort acum: Henry (7 ani), Johan (6 ani) si Lou Sulola (3 ani).

 

Text: Carmen Stefancu

Foto: Northfoto, Hepta

 

Friday, 18 January 2013 | 2662 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate