Malvensky - Accesorii cu poveste

Simple, dar de efect, accesoriile Malvinei Cservenschi (34) au rolul de a te motiva si de a transforma o tinuta banala intr-una stylish. De la bijuterii la esarfe, Malvina a descoperit cheia unui business de succes in domeniul accesoriilor de moda.

E mereu zambitoare, calda si optimista, Malvina mestereste de zor cate o bijuterie. O workaholica bine pusa la punct, vedeta a facut din cariera un ritual de viata odata cu brandul Malvensky.

Cum te-ai decis sa devii designer?

M-am decis, mai degraba, sa incep un business adu-cand pe piata din Romania un produs nou. Am o latura creativa foarte dezvoltata, insa cea mai mare provocare a fost sa construiesc exact acel lucru care nu exista pe piata romaneasca, sa-i conturez o poveste, sa-i ofer o identitate convingatoare si atragatoare si sa-l transform intr-un produs dorit de cat mai multa lume. Afacerea imi pune in miscare toate simturile, imi aduce cele mai neasteptate bucurii si stiu ca las ceva in urma mea: un produs creat de mine.

Ce simbolizeaza talismanele tale?

Mesajul este „Make a wish and let it happen!". Fiecare produs are o poveste, este legat de o anumita dorinta pe care fiecare dintre noi o vrem indeplinita: noroc, dragoste, protectie, dar, cel mai important, este ca aceste bijuterii simbolizeaza atentia si dragostea celor care daruiesc.

Care sunt atributele care descriu, pe scurt, brandul Malvensky?

Etern, simplu, pretios, personal, traditional, fin, delicat, fashionable, stylish.

Recent, ai creat o linie de esarfe inspirate din motivele traditionale romanesti, spune-ne mai multe despre aceste produse.

Am dezvoltat si am pus in lumina reflectoarelor un produs nemuritor, cu o poveste frumoasa in care oricine se poate regasi! Filozofia colectiei premium de esarfe este condensata in citatul de pe cartonul de prezentare: „Traditiile care au rezistat puterii Timpului sunt cele care ne ofera cele mai valoroase lectii de viata: pentru a fi sincer cu tine, trebuie sa te intorci mereu la radacini." Fie ca sunt motive traditionale din Maramures, Bucovina, Harghita sau Moldova, suntem fascinati cand descoperim frumusetea si complexitatea mestesugului ce le caracterizeaza.

Te-ai gandit sa incepi sa creezi si alte produse?

Probabil ca intr-o zi imi va veni o idee pe care o voi pune in practica! Dar acea idee va trebui obligatoriu sa fie originala, reprezentativa pentru brand si noua pe piata de profil din Romania.

Ce alte proiecte pregatesti?

Sunt in perioada de pregatire a noilor imprimeuri pentru esarfele Malvensky, colectia de toamna si cateva colectii noi de bijuterii destinate momentelor speciale din viata: nasterea, balul de absolvire, logodna si casatoria!

Cum iti gasesti inspiratia?

Ma inspira lucrurile simple, oamenii, vizitele prin muzee, cartile citite, plimbarile in natura.

 

Interviu de Silvia Cimpeanu

Foto: PR

Wednesday, 15 January 2014 | 2727 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate