Machiaj cu creioane - pas cu pas

Esti invitata sa pasesti intr-o noua era a machiajului! Cea in care vei folosi numai creioane pentru a crea look-uri irezistibile! Usor de folosit, disponibile in nuante dintre cele mai diverse, creioanele pentru ochi si buze sunt instrumentele-vedeta ale sezonului!

Curcubeu

TURCOAZ, ALBASTRU-PETROL, CICLAM SI MOV... O COMBINATIE INDRAZNEATA DE CULORI, MENITA SA ITI PUNA TRASATURILE IN EVIDENTA!

Ilumineaza coltul intern al ochiului cu un creion alb-sidefat (A). Folosind nuanta albastru-petrol, contureaza pleoapa superioara, cat mai aproape de linia genelor (B). Apoi, cu ajutorul creionului turcoaz, traseaza o linie, imediat sub genele inferioare (C). Utilizeaza din nou culoarea albastru-petrol si delimiteaza pliul pleoapei, asa-numita zona „crease" (D). Completeaza machiajul apli-cand pe pleoapa mobila o nuanta intensa de roz (E). Apoi, cu ajutorul creionului mov, traseaza o linie stearsa, incepand cu coltul intern al ochiului (F). Estompeaz-o cu un betisor cosmetic (G), apoi „cuminteste" tonul intens de mov cu ajutorul creionului albsidefat (H). In final, omogenizeaza texturile cu un betisor cosmetic.

 

Buze sexy

STILUL OMBRE ESTE DE DEPARTE CEL MAI HOT MAKE-UP AL MOMENTULUI! PENTRU BUZE SEXY, COMBINA DOUA NUANTE FOARTE FEMININE: ROZ SI ROSU!

Traseaza conturul buzelor folosind un creion corector, cu efect iluminator (A). In acest fel, buzele vor parea mai pline, iar rujul va ramane la locul lui, fara sa se mai intinda. Urmeaza creionul rosu, aplicat intr-o linie groasa (B), si uniformizat ori corectat cu un betisor cosmetic (C). Apoi, este randul creionului roz, pe care-l folosesti imediat dupa conturul rosu (D). Pentru a da volum buzei inferioare foloseste un creion alb, exact in mijloc, si uniformizeaza nuanta cu un betisor cosmetic (E). Completeaza look-ul cu un machiaj simplu al ochilor: mascara in doua straturi si contur negru, aplicat pe linia interna a genelor.

 

Foto: Dirk Bader Text: Simona Prisacariu

 

 

 

Monday, 24 March 2014 | 3590 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate