Ludmila Ulitkaia in dezbatere la Clubul Cartile Denisei

Diseara, de la ora 19.00, Clubul Cartile Denisei organizeaza o noua intalnire la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr.45). A patra seara a clubului de carte va fi moderata de Denisa Comanescu, director editorial Humanitas Fiction, iar participantii sunt invitati sa dezbata volumul de povestiri "Fetitele. Rude sarmane" de Ludmila Ulitkaia impreuna cu Gabriela Russo, traducatoarea cartii, Elisabeta Lasconi, critic literar, Alexandra Rusu, editor booktopia.ro si Andreea Rasuceanu, critic literar si redactor Humanitas Fiction.

In aceste povestiri exceptionale, Ludmila Ulitkaia ofera un tablou al vietii ca atare, cu luminile si umbrele ei, cu micile si marile ei comedii si drame cotidiene. Dar destinele neinsemnate, vietile marunte ale eroinelor scriitoarei ruse dezvaluie intotdeauna adevaruri adanci ale existentei. Intre acestea, faptul ca in dragoste, in credinta, ba chiar si in preajma mortii, oamenii isi pastreaza intotdeauna acea unda de seninatate si acea ironie care constituie omenescul insusi.

Fetitele e o incercare de a arunca o privire in lumea misterioasa a copilariei, care se inchide cu zgomot in urma noastra odata cu maturitatea", spune Ludmila Ulitkaia despre volumul sau.

Text si foto: PR

 

Thursday, 03 October 2013 | 1976 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate