Loredana ne indeamna sa facem fapte bune!

Ideea unei campanii prin care suntem incurajati cu totii sa facem fapte bune nu poate decat sa ne bucure, pentru ca, intr-adevar, lucrurile mici sunt cele care produc marile schimbari. Despre ce este vorba? Europa FM a lansat campania „Nu esti singur pe lume", prin care doreste sa transmita tuturor romanilor ca depinde de noi sa schimbam lumea. Mesajul lor este simplu si autentic: „Ni s-a intamplat tuturor ca cineva sa ne insenineze ziua printr-un gest simplu, surprinzator. Aici, la Europa FM, credem cu convingere ca orice fapta buna, oricat de mica ar putea parea, are puterea de a schimba lumea din jurul nostru".

Printre cei care s-au alaturat ca sustinatori ai acestei cauze sunt Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Alexandru Arsinel, Anca Sigartau, Medeea Marinescu, Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Gabi Maga (Vunk), Cove, Paula Chirila si Cristina Cioran (vezi galerie foto de la lansarea campaniei).

Iata si cateva mesaje pe care le transmit cativa ambasadori ai campaniei „Nu esti singur pe lume":

Loredana: „Este important sa ajutam oamenii care sunt izolati de lume, pentru ca si ei au nevoie de bucurie, de speranta, au nevoie sa stie ca cineva acolo se gandeste la ei si ca nu sunt singuri pe lume. Cred ca acest cantec va fi nu numai o raza de speranta, ci si ceva practic: va crea posibilitatea sa rupem acest zid care îi desparte de restul lumii".

Andra: „Eu imi doresc sa fac bine. Cred ca toata lumea isi doreste asta. Unii au posibilitatea mai mult, altii mai putin. Eu ma bucur ca de fiecare data pot sa spun da, atunci cand sunt invitata la astfel de campanii, unde pot sa fac un bine. Pe langa lucrurile pe care le fac alaturi de familia mea, pot si prin prisma meseriei sa fac lucruri bune si sa indrum lumea sa faca, de asemenea, lucruri bune pentru cei care, intr-adevar, au nevoie."

Connect-R: „Poate v-ati intrebat vreodata de ce trebuie sa-i ajutam si pe ceilalti. Ei bine, pentru ca ceilalti sunt fix reflexia noastra in oglinda. Istoria ne-a aratat ca ne e mai bine impreuna iar un om acum mai bine de 2.000 de ani a spus ca trebuie sa ai grija de aproapele tau ca de tine insuti".

Cornel Ilie (Vunk): „Nu esti singur pe lume. Si nici eu nu sunt singur in aceasta campanie: ne-am strans mai mulți artisti, multe personalitati din diverse domenii, suntem oameni buni si ne-am adunat aici pentru a transmite acelasi mesaj: nimeni nu e singur pe lume."

Medeea Marinescu: „Daca vrem sa traim intr-o lume mai buna, este important sa intelegem ca noi suntem cei care o pot transforma. Trebuie sa invatam sa fim mai buni, mai toleranti."

Imnul campaniei, „E soare si pe strada ta", este interpretat de Monica Anghel, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci (Compact), Cornel Ilie (Vunk), Gabriel Cotabita, Niculina Stoican, Loredana, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Seicarescu (Iris), alaturi de compozitorul piesei, Petru Calinescu.

 

Mai multe detalii puteti citi pe www.nuestisingur.europafm.ro

  • Text: Carmen Stefancu
  • Foto: PR

 

Thursday, 28 March 2013 | 1750 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate