“Legenda lui Hercule 3D”, pe marile ecrane

 

Unul dintre cele mai cunoscute mituri ale omenirii surprinde cu o noua aventura, "Legenda lui Hercule 3D", care il regaseste pe carismaticul Kellan Lutz (28 de ani) in rolul super-eroului grec.

Tanarul Hercule este fiul unei regine din Grecia antica si a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinta de a indeparta de la domnie un rege despot si de a aduce pacea in regat. Fara sa-si cunoasca originile, curajosul print se lasa condus doar de dorinta de a obtine iubirea lui Hebe (Gaia Weiss), printesa Cretei, logodita cu propriul lui frate.

Cand afla care este adevarata sa menire, legendarul personaj trebuie sa aleaga intre a deveni eroul unei natiuni sau a fugi cu femeia iubita.

"Hercule inseamna enorm pentru mine. Mi-am dorit sa il interpretez inca de cand eram copil. Din momentul in care am citit scenariul filmului, mi-am dat seama ca are toate elementele la care speram si merita sa lupt pentru rol. Legenda lui Hercule 3D are o poveste complexa si multi dintre spectatori se vor regasi in destinele personajelor. Publicul va avea parte de o calatorie pe cinste la vizionarea filmului", spune cu entuziasm actorul Kellan Lutz.

Regizata de Renny Harlin, noua aventura a semizeului grec reuneste in distributie actori tineri si talentati, printre care Kellan Lutz, Gaia Weiss, Liam McIntyre, Scott Adkins si Roxanne McKee.

Text si foto: MediaPro Distribution.

Sunday, 02 February 2014 | 2985 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate