Laura Cosoi, din februarie pe scena teatrului Nottara

In noua montare Hamlet care va avea avanpremiera la inceputul lunii februarie, Laura Cosoi va fi un personaj cheie al intrigii din binecunoscuta poveste. Rosencrantz! Asa cum inspira si numele, este vorba de o combinatie intre gingasia trandafirului si ascutimea spinilor sai. Rosencrantz, impreuna cu Guildenstern sunt doua ispite senzuale si inteligente, aflate in slujba regelui, menite sa obtina informatii pretioase in timpul momentelor intime petrecute impreuna cu dusmanii tronului.

Rolul lui Rosencrantz este impartit de Laura Cosoi cu Dana Rogoz, iar cel al lui Guildenstern, de Smaranda Caragea si Alexandra Murarus.

Impactul scenic al acestei noi abordari este cu atat mai puternic datorita creatiilor vestimentare realizate de Razvan Ciobanu si Adina Buzatu. Linia artistica este mentinuta si dezvoltata si de incaltarile spectaculoase ale personajelor, create de Stefan Burdea.

Actualitate si regalitate, eleganta si decadenta, rafinament si atemporalitate.

O noapte polara, fara de sfarsit. O lume glamorous, mondena, o atmosfera de ipocrizie, o lume in care nu exista onestitate, decenta, intimitate.

Adevar sau minciuna? Dreptate sau ipocrizie? Frica vinovatului sau curajul idealistului? Viata sau moartea? Astea sunt intrebarile! Raspunsul? Cate putin din toate. La fel ca azi...

Hamlet, in regia lui Marcel Top, cu: Tudor Aaron Istodor, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Dorin Andone, Viorel Paunescu, Cristina Mihailescu, Mihai Stanescu, Smaranda Caragea, Alexandra Murarus si Andrei Runcanu. Pe 3, 4 si 10 Februarie, de la orele 20.00, la Teatrul Nottara.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, la casieria teatrului Nottara si pe www.nottara.ro.

Hashtags  #hamletpovesteanoastra, #hamlet, #lateatru, #tudoristodor, #maiamorgestern, #lauracosoi, #mariusbodochi

Pagina de Facebook poate fi accesata aici https://www.facebook.com/pages/Hamlet-povestea-noastr%C4%83/608053722564848

Text&foto: PR

Thursday, 30 January 2014 | 3059 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate